Känslan när man inser att man vant sig vid det nya Sverige

Åh nej, jag insåg precis att jag gjort exakt det som våra styrande vill – blivit avtrubbad. Jag har vant mig vid det nya Sverige! 😔

Jag läste just några rubriker högt för äldsta sonen och han bara: ”du låter precis som om det vore något normalt som händer varje dag att folk blir skjutna och misshandlade, fast det inte är det”.

Han har så klart helt rätt i det – inget av det som sker nu i vårt land är något normalt som vi ska acceptera, men när vi morgon och kväll matas med dessa vidrigheter så vänjer man sig tyvärr – även om man inte vill.

Så förbannat tragiskt! Vem vill egentligen ha det så här och hur kan vi acceptera att vi ska lämna över det här landet som ruttnar inifrån till våra barn? När är det nog för svenska folket?

Jag hoppas Morgan Johansson och alla andra ansvariga ministrar känner sig nöjda när de ser utvecklingen svart på vitt – men tyvärr är det nog bara siffrorna på bankkontot som är intressant i deras värld!

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

Källa: Aftonbladet, GP

En reaktion till “Känslan när man inser att man vant sig vid det nya Sverige

  1. Man skjuten, antar utan att veta att det är revirstrider för de kriminella, hittills alltid invandrare. Rent objektivt behöver en skjuten och icke avliden vård. Först operation, blod, tester för olika smittor (HIV, hepatiter m fl), detta är rutin. Därefter eftervård och så långvarig rehab hos sjukgymnast, arbetsterapeut, läkare och sjuksköterska. Säkert blir det ett ärende hos försäkringsbolag. Stor insats av polisresurser förstås. Om en skjuten avlider av ett huvudskott t ex behövs inte ovanstående insats. Processen är förstås likartad oavsett vilken hudfärg den skjutne har. Enligt statistik är det ytterst få vita svenskar som skjuter människor med annan färg på skinnet. Det betyder att vita svenskar inte belastar sjukvården i ansträngda Corona-tider i just detta avseendet. Jag vet inte vad en operation kostar men jag vet att det är ont om blod. Jag vet också att majoriteten av de som lämnar blod till operationer är vita svenskar. Jag var djälv tidigare blodgivare men har nu slutat med det.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s