Oro i leden efter beslut om att ge parkarbetarnas jobb till bidragstagare i Malmö

Från våren 2021 ska Malmös grönytor skötas av människor som idag lever på bidrag, men när bidragstagarna får jobb riskerar istället hundratals anställda att bli arbetslösa. Facket anser att beslutet är ett hån mot de människor som idag utför arbetet och som besitter stor kompetens. SD, M och C röstade mot förslaget, men tyvärr var man i minoritet.

Är inte detta symptomatiskt för Sverige där våra makthavare i sin desperata strävan efter att frisera den dystra statistiken som de själva skapat genom att ta sig vatten över huvudet, försöker sopa problemen under mattan med tillfälliga lösningar eftersom de inte vill kännas vid att det inte går att få ut alla i jobb? Här sätter man således människor i ”lätta” jobb samtidigt som man skapar nya arbetslösa genom att knuffa ut kompetent personal – helt befängt!

Nästa gång kanske man ska göra en konsekvensanalys innan man tar in mer människor i landet än man har kapacitet för att ta hand om istället för att ljuga om att det kommer att bli en ekonomisk vinst för oss alla. Men frågan är om det överhuvudtaget kan bli någon ”nästa gång” då det ser tämligen kört ut på de flesta fronter!

#onlyinsweden

Källa: Sydsvenskan

7 reaktioner till “Oro i leden efter beslut om att ge parkarbetarnas jobb till bidragstagare i Malmö

 1. I begynnelsen skulle det vara invandring och det utfördes med ett vinna vinna koncept och främst för att berika Sverige. Att bara ta emot de med bra arbetsförmåga blir mer ett vinner—looser koncept… sedan kom familjekonceptet då blev naturligtvis vinsten lägre…. fortfarande dock även med familj är de bästa russinen i kakan berikande……
  MEN då inte någon grupp/familj har något som är unikt eller önskat eller behövt bottom line blir den förda invandringen ett särintresse precis som instatsminister sade rörande försvaret…. då på topp lade vi kanske i dagens penningvärde 150miljarder årligen nu 1/3 av detta…. om någon har relevantare/bättre siffror kommentera gärna.
  Nu kostar den förda invandringen 4-8miljoner/år netto per capita LCC. Vilket gör att den förda invandringen adderan en nettokostnad på typ 20miljarder årligen per kohort per år…. kostar som alla vet mer i början… f.n. ligger vi alltså på 200-300miljarder netto varav lejonparten är pekuniärt men en icke oväsentlig del är undanträngningar….. sämre skola, sämre/lägre pensioner, färre sjukvårdsplatser osv….
  SAMT detta då… hur ligger det till med timanställda inom vården…. subventionerade/kvoterade jobb??? Förmodligen och sedan då det påstås inte fungera som nu t.ex. skall man utbilda på arbetstid…. inte då för att det behövs AK utan fastmer för att de som behöver jobb skall kvoteras in till jobben som andra kan sköta om lönen/ersättningen ökar….. isses vilken grej….

  Gillad av 2 personer

 2. Allt för att putsa statistiken för den misslyckade integrationen så nu är det dom i kommunernas yttre tjänst som blir utmanövrerade till förmån för en nykomling. Alltså vet vi att i politikervärlden är åldringsvård, hemtjänst och nu trädgårdsskötsel att klassa som enkla jobb som inte kräver någon riktig utbildning. Lycka till ni som har eller tänker utbilda er i dessa yrken men någon löneutveckling blir det nog inte tal om.

  Gillad av 1 person

 3. S som i staten har gjort oss detta.
  S har spinndoktorer som kan sätta namn på företeelser så den stora mängden svenskar låter sig luras. Spinndoktorerna ska snarast hitta på ett namn eller en slogan för det som i realiteten är tvångsarbete.
  Så, inför tvångsarbete för alla dessa främmande människor. Fördelen blir att arbetsuppgifter som måste göras runtom i Sverige blir gjorda. Det finns gott om sådana arbetsuppgifter i Sveriges land, jämför med nödhjälpsarbetena under skilda epoker. Arbetsuppgifter som inte kräver svenska utan bara armkraft. De så kallade utsatta blir insatta och får glädjen att känna att de gör en motprestation för de furstliga bidrag som annars bara tillkommer kungligheter. De får vänja sig vid att gå upp på morgonen iförda för arbetsuppgifterna lämpliga kläder, komma i tid (annars tas bidraget bort), de får chansen att förstå hur landet och språket fungerar osv osv.
  Fördelen för de arbetande svenskarna är att det totala skattetrycket kan minskas (jodå, kräver för många rader för att förklara), svenskarna blir av med lite av bitterheten.
  Våra tidigare generationer gjorde landet rikt. Vem gav S rätt att ta hit främmande människor, ge dem gratis levnadsomständigheter som bara våra kungligheter får MEN utan några som helst förpliktelser. Vem gav dem, de nyanlända rätt att på bruten svenska stå och skrika och kräva ingrepp i Sveriges historia? Vem gav S tillåtelse att göra detta? Om det nu är så jävligt för alla importerade här, varför åker de inte tillbaka till sina länder och trivs där? Det verkar ju bara finnas jävlighet och massakrer i de flesta Afrikanska och arabiska länderna. Det verkar ju saknas förmåga där att bygga upp något eget. Nu ger tvångsarbetet dem chansen att lära sig hur man gör det ”the swedish way”.

  Säkert hittar spinndoktorerna ett lämpligt namn som kan hänföra de färgade massorna. Vilken resurs vi har i alla PK-människorna, alla extremfeministerna, alla rättrådiga miljöpartister, alla vänsterpartister som har en absolut tro på att deras ideologi leder till ett paradis (det har ju inte gått så bra hittills i världshistorien), vilka resurser som kan sättas in och föra ut spinndoktorernas budskap. Viktigast blir dock radion, SR, Socialdemokraternas Radio.
  Yeah man!

  Dags för midsommarbadet i en skogssjö, inte en arab så långt ögat når. Ännu.

  Gillad av 1 person

 4. Våra politiker verkar vara största hycklare i världen.
  De kräver att svenskar försörjer flyktingar.
  Ger dem sina liv , pengar och arbeten.
  Man ger flyktingar bra jobb med högre löner än svenskar
  Arbetare får. Man garanterar flyktingarna hel pension.
  Man garanterar den uppehållstillstånd om de har jobb.
  Alltså staten och kommuner avskedar svenskarna och tar
  In flyktingar för att förbättra statistiken och för att garantera
  att alla illigala flyktingar får
  Stanna

  Svenska folket har förlorat 30 procent av sina löner och 25 procent i
  Pensionen.
  Men sanningen är för varje flykting har fem svenskars livs arbete
  Försvunnit på ett år.
  I alla andra länder är detta landsförräderi att avskeda sitt folk
  Och anställa illigala och kriminella flyktingar.
  Flyktingar behöver inte bevisa att de inte är pedofiler, mördare, knarklangare,
  Varifrån de kommer eller varför de är här men det värsta är att vi inte
  Ens vet vem de är.
  Hur migrationsverket kan bedöma om han eller hon mår är hot mot
  Sverige när de inte ens vet vem som söker asyl.
  Är en gåta och hur man kan beräkna om någon är flykting fast man inte
  Vet vem personen är eller varifrån.
  Visar på de enorma bristerna och att alla fått stanna utan asyl skäl
  är väl det idiotiska och fruktansvärt orsaken som alltid ” bättre fri än fälla”
  Vi har i Sverige miljontals förövare som går fria
  Och tredubbelt så många offer som har husarrest pga rädsla.

  Önskar man kunde ta alla svenskars rädsla och otrygghet och ge det
  Till våra naiva politiker , så de kan känna frustrationen i denna mardrömm

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s