Varför grips inte krigsförbrytare som återvänder?

En kvinna i 30-års åldern från Västsverige som reste till Syrien 2013, men vars man och barn är döda, har rymt från Al-Hol lägret i Syrien och tagit sig ut ur landet med hjälp av människosmugglare. Hon befinner sig nu i Sverige och ska utredas för krigsbrott, men hon är inte gripen utan är på fri fot i Göteborgsområdet.

Varför greps hon inte direkt när hon satte sin fot på svensk mark när hon är en säkerhetsrisk? Vi är så förbannat ryggradslösa i det här landet och ska betrakta alla som traumatiserade offer! Har man valt att ansluta sig till en bestialisk terroristorganisation så får man banne mig stå sitt straff! Varför stack hon dessutom till Sverige när de vilande terrorcellerna snarare är ute i öknen? Hon hade kunnat hitta en ny make i någon underjordisk håla och föda fram nya barn till kalifatet istället för att komma hit och belasta vårt system samt bidraga till den redan utbredda islamismen! Man blir så förbannad! 😡👎

#vibetalar

Källa: GP

5 reaktioner till “Varför grips inte krigsförbrytare som återvänder?

 1. Enligt den svenska modellen är det väl socialsekreteraren på orten som ska återanpassa återvändande IS terrorister och se till att dom får jobb och bostad. Sverige är ett skämt internationellt på goda grunder.

  Gillad av 2 personer

 2. Det är bara att slänga passet säga att man är flykting och söka asyl. Sen får hon en ny start på sitt liv vill hon behöver hon inte säga ett enda ord till någon vad hon har gjort. Skulle de komma fram att hon är krigsförbrytare från IS så får hon väl skyddat boende och skyddad identitet precis som de andra som har kommit hem! Att hon sen kan fortsätta med sin äckligt sjuka religion verka inte bekomma överheten. Hon åkte dit ner helt självmant då tycker jag att hon ska förvissas ner till öknen igen. Istället får hon ALLT som vår andra överhet får av staten, visst blir man förbannad över hur jäkla illa allt sköts.

  Gillad av 1 person

 3. Javisst, instämmer med ovan. Det finns det som är ett mycket förfärligare brott i Sverige idag än att vara SI-anhängare och krigsförbrytare, nämligen att tänka FEL, att tänka MOT värdegrunden. Om man dessutom skulle råka SÄGA fel emot värdegrunden, då är det kört. Om man råkar vara vit och man dessutom, ja då jäklar är man förstås dömd på förhand som allt möjligt. Såga huvudet av en 17-årig flicka ger vård, kanske samma socialsekreterare som ska sköta IS-kvinnans affärer kan ta sig an det monstret? De kan ju flytta ihop kanske? Åtminstone kan hon besöka honom på psykavdelningen så de kan ha intressanta samtal om vilket sätt som är bäst att ha ihjäl otrogna?
  Men gud nåde den svensk som gör något olagligt, säger som det är, kallar en rasist för rasist, försvarar sig eller något annat normalt mänskligt….parkera fel eller vilja ha sin cykel ifred…

  Gillad av 1 person

 4. Här är en lysande sammanfattning av en frände, Jan Tullberg. Han sammanfattar det mesta av det jag skrivit om alltifrån värdegrunder, de förment goda och vilka som är onda, det vi kallar PK, människors behov av en tro till BLM. Han gör det på ett analyserande sätt som är begripligt och går att se och förstå även hos de som strax hatar honom och bara vill skrika nåt elakt.
  Han är en av de klartänkta personer jag genom åren glatt mig åt, detta att tänka och förstå vad som sker på likartat sätt. Om ni inte redan läst så gör det och sprid.
  https://www.friatider.se/fili-ar-tokigare-fobi

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s