Det nya våldsamma Sverige gör sig påmint genom en liten notis bland lokalnyheterna

Se där ja, ännu ett offer för det eskalerande våldet som våra styrande accepterar genom att blunda för konsekvenserna av deras oansvariga politik som man dessutom får fortsätta med.

Denna gång var det en 16-årig pojke som misshandlades i Rosengårds centrum. Han intensivvårdas för närvarande med oklart skadeläge. Stackars familj och hoppas sonen överlever, men ingen bryr sig om det där egentligen – det blir knappt en notis bland lokalnyheterna.

Hade det skett i Gamla Limhamn eller på Östermalm i Stockholm så hade det däremot uppmärksammats betydligt mer, men det här var i Rosengård liksom. Fatta att bor man där så får man skylla sig själv, för alla där är kriminella losers. Det var väl någon kriminell uppgörelse och så länge de håller sig där och inte kommer till mitt privilegierade område är jag nöjd. Regeringen gör trots allt så gott de kan. Nu grillar vi lite och öppnar en flaska rosé!

Nu överdrev jag, men tyvärr tänker alltför många så och därför kommer politikerna undan sitt ansvar. Det verkar räcka med att en minister uttalar att det är oacceptabelt och att vi inte ska låta de kriminella gängen få vinna, för att svensken ska känna sig trygg med att situationen är under kontroll.

Att det kan vara deras eget barn som får en kniv i sig nästa gång, blir misshandlad, rånad, förnedrad, våldtagen eller råkar illa ut på något annat sätt, är inget de reflekterar över. Det var trots allt länge sedan det ökade våldet begränsade sig till landets ghetton som det heter i andra länder, men som vi i Sverige döpt om till särskilt utsatta områden för att det låter bättre när politikerna bygger sina luftslott!

Källa: SVT Nyheter

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

En reaktion till “Det nya våldsamma Sverige gör sig påmint genom en liten notis bland lokalnyheterna

 1. En liten notis kan säga så mycket. Notisen om utbyggnad eller ej av ännu en start/landningsbana på Arlanda signalerar för den insatte att S och MP är på kollisionskurs, MP är även på kollisionskurs med många andra partier här.
  Ett flertal sådana notiser finns sedan en tid. Alla signalerar tydligt att samarbetet S och MP är utsatt för svåra påfrestningar.
  Förändringens vind blåser och vi väntar nu på nästa mobb. Blir det fortsatt BLM eller något annat? Blir det bara fräcka lögner som tidigare? Eller, kommer Löfven, S och regeringen att försöka leka statsmannalika politiker?

  Mitt i det hela har Sveriges marin fått ett fantastiskt tillskott i kampen mot främmande ubåtar, torped 47. Det är Sveriges oerhört duktiga ingenjörer och militärer som åstadkommit detta.

  Måtte den användas mot regeringsskutan 2022.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s