Snart dags för nästa runda

Den brittiska tidningen The Guardian har det senaste året flyttat ned sin sektion med huvudrubriker till mitten av sidan eftersom översta sektionen tagits upp av det hetaste ämnet för världen att läsa om – först var det klimathysterin, sedan var det coronakrisen och nu senaste Floyds död i USA med Black Lives Matter-rörelsen i spetsen.

Detta symboliserar lite hur det fungerar här i världen – man måste hela tiden flytta fokus genom massiva händelser som påverkar en hel värld men till slut påminner om en sorts masspsykos och precis när man fått nog samt börjar inse att allt nog inte står rätt till så skiftar fokus igen.

Jag har de senaste dagarna fått tillskickade mig olika videos och inlägg med teorier om att även händelsen med Floyd såväl som den knäböjande polisen i Stockholm kan vara iscensatt, en sorts psyops, för att skapa motsättningar och kaos. Det man pekar på i bild och text väcker sannerligen en del frågetecken och det är samtidigt mycket som sker under ytan i USA med viktiga maktspel, men jag kommer låta det vara osagt huruvida det finns relevans eller inte bakom påståendena.

Däremot är jag nog inte ensam om att känna att ämnet står mig upp i halsen i och med hur vi har pumpats fulla med artiklar samt TV-inslag i ämnet samt blivit uppläxade om att vi ska skämmas för vår hudfärg. Liknande känslor fick man efter masspropagandan kring Greta och Covid-19.

Dessa tre världsomfattande ämnen – klimatfrågan, Covid-19 och Black Lives Matter – följer samma mönster. Först hysteri som nästan har något religiöst över sig, sedan när fler och fler oegentligheter kommer fram så dyker det istället upp något nytt då det är dags att flytta fokus.

Det känns som vi närmar oss slutet på denna runda och något nytt väntar runt hörnet. Jag har dock inte en aning om vad det kan vara den här gången, men garanterat inget positivt!

#wearethepuppets

8 reaktioner till “Snart dags för nästa runda

  1. Javisst, instämmer, man tar allt som dyker upp och använder för att flytta fokus från den pågående importen av utlänningar med muslimsk tro.
   Fallet med BLM var gudasänt för vänsterpopulisterna, BLM gör det möjligt att flytta fokus, men dessutom ges möjlighet att sätta igång en ny våg av vänster-extremistisk populism över vårt land. Man talar nu åter om hur rasistiska vi är som folk, hur vi systematiskt missgynnar de som har mörkare skinn osv osv. De är snabba dessutom. I ekot i morse fick en yngre kvinna från Sveriges Radios P3 Nyheter (dokumentär) bre ut sig om den stora rasism mot afro-människor som finns i Sverige. Ni vet hur de går på. Det var en s k ”puff” för kommande program. I den opolitiska radion som vi är tvungna att betala till antingen vi vill eller ej.
   Har ni förresten lagt märke till att allt oftare när det berättas i nyheterna i SR om sådant där det beskrivs hur utsatta utlänningarna är i Sverige, just då har speakerrösterna börjat prata med ett tonfall som om de talade till barn? Tonfallet, det nedsaktade tempot är förstås tillrättalagt för att de som inte kan svenska så bra ska kunna hänga med i historien om hur utsatta de är i Sverige.
   Regeringen har fortsatt total kontroll över media i Sverige (utom oss då). Man har även kontroll över myndigheterna. Allt oftare läser vi hur myndigheter använder sig av möjligheten att radera mail. Eilasson beordrade ju radering av nästan 20 miljoner mail under sin korta och destruktiva tid på Försäkringskassan. Det finns ett knep till som myndigheterna använder sig av, man registrerar inte mail och handlingar på rätt sätt. På så vis undviks det att de blir offentliga handlingar som sedan skulle kunnat lämnas ut. Man kan ju också göra som Wallström gjorde på UD om man fullständigt struntar i lagar och förordningar, nämligen neka utlämning så länge det gick. När det inte gick längre var dokumenten plötsligt bara borta.

   Det är regeringen som möjliggör de vidrigheter som pågår i Sverige. Som möjliggör nedmonteringen av demokratin. Senaste offret är polisen som fortsättningsvis kommer att behandla människor olika. Ni hajar säkert till när jag påstår detta, men så blir det. Polisen kommer i fortsättningen allt oftare att behandla människor olika. De kommer inte våga annat, annars väntar repressalier från överordnade och olika grupperingar i samhället och i slutänden från regeringen.

   Gillad av 2 personer

  1. Vidrigt! De där djävla ligisterna och rasisterna borde utvisas med handfängsel direkt till det land i fjärran östern eller så som lägger lägsta budet för att ta emot dem. Vad de sedan gör med dem är inte vår sak.
   Det är sådana MP vill ha fler av, säkert vill S också ha fler av dem här.

   När lyfter förbudet mellan att koppla ihop importen av utlänningar med allt vidrigt och förfärligt som skett och sker i Sverige? När lyfts censuren, vem ska bryta tystnaden hos regeringskontrollerad media? Vad ska till för att det ska bli tillåtet att offentligt säga vad som sker?

   Kanske blir det så enkelt som att det är ekonomin som gör det möjligt. Det fattas enorma pengar för det offentliga Sverige. Det kostar att försörja 1,5 miljoner utlänningar. Det kanske inte blir möjligt att ge bort 70-80 miljarder varje år till bland annat mörkhyade afrikaner? Men vi är ju rasister vi svenskar och känner vår koloniala skuld, det är därför vi betalar av med miljard efter miljard som går rakt in i statskassan i Tanzania t ex. Rakt ner i fickorna på mörkhyade män i olika afrikanska länder. 1 miljard om året i ytterligare 7-8 år till rakt ner i fickorna på mörkhyade män i Afghanistan. Men rasister är vi. Som importerat ett par miljoner mörkhyade för att sona våra brott mot alla mörkhyade män framförallt i hela världen. Om vi inte gjort något så har vi absolut tänkt rasistiska tanker, alla vi syndiga svenskar. Samerna är aningen mörkhyade och Sverige har haft dem som slavar i gruvor, tagit ifrån dem barnen, försökt döda deras språk, men det är något annat. Det är något annat att staten idag säljer jaktkort på deras mark till utlänningar. Privat mark. Sedan generationer. Det är också något annat när svenska, vita ungdomar rånas, våldtas och dödas av mörkhyade. Kanske är det offret vi vita rasistiska svenskar måste betala för att sona våra synder. Så säger i varje fall både Broderskapsrörelsen. MP, S och de andra förlåter dem alla med mörkt skinn. Dem och deras gärningar. Nästan alla mörkhyade förlåts. Svenska kyrkan förlåter också. Allt. Svenska kyrkan tiger om allt som sker. I predikstolarna ljugs det, små barnsliga predikningar, så löjligt! Vilket förakt för verkligheten, vilket förakt för demokratin och svenskarna! Kyrkan ingår i regeringskontrollerad media. De samarbetar med regeringen och muslimska organisationer, det är vad de gör för att sona svenskarnas synder mot inte bara världens alla mörkhyade män utan även mot våra ännu inte tänkta syndiga tankar.
   Så självklart ska polisen gå ner på knä för de mörkhyade. Självklart ska de mörkhyade få ge utlopp för det de är bäst på, våld och destruktiva handlingar. Detta eftersom allt det andra som normalt ryms inom en människa inte verkar finans där hos dem. Förmågan att bidra, bygga upp, anpassa sig till rådande system, visa respekt för andra. Bidra.

   Gillad av 1 person

 1. ”No lives matter” är den egentliga parollen! (Utom den egna klanen, förstås)

  Gillad av 1 person

  1. På ekonomiekot Extra berättar den oerhört flitiga Hanna Malmodin om hur stora, ofta globala företag i USA nu skänkt 1 miljard kronor till BLM och andra organisationer. 1000 miljoner kronor, så ska en slipsen dras för att få fram pengar till fortsatt maktinnehav! Det är vad det handlar om, man skaffar sig makt med pengarna för ”nästa runda” som Jenny skriver ovan.
   Vi hade en tråd häromdagen kring H&M och Lego som betalade till BLM. Hanna Malmodin intervjuade en varumärkesforskare (svensk kvinna) som berättade att företagen gör så av varumärkes-strategiska skäl, precis som jag skrev dagarna innan. Främst är det konsumentvaruföretag till en början, den tunga industrin trode hon kommer att följa efter. Tänk er, SSAB i Borlänge skänker pengar till BLM och säger att vi är emot rasism. Borlänge kallas lilla Somalia och helt i våldets händer, ekonomin har kraschat. Just där skulle alltså även stålföretaget SSAB gå ner på knä för de mörkhyade?
   Det är nästan komiskt att höra Goldman & Sachs (denna globala investmentbank som t ex hjälpte Grekland fiffla med bokföringen inför haveriet ni minns) vd Solomon till de anställda påtala vikten av att rasism inte får förekomma. Han struntar självklart i sådant, det han är intresserad av är att vårda varumärket. Vad G & S ”står för, det är ett bra företag, här kan alla arbeta” osv. Se, se vilken makt som det går att få via BLM och alla andra liknande företeelser! Det är självklart någon, några, något som håller i dessa och liknande trådar sedan många år.
   Så bli inte så förbannade på företagen, se vad som sker i det som sker. Företagen vill överleva.

   Det leder inte heller så långt att skriva som Widell ovan, ”BLM är samma typ av organisation som AFA, en aggressiv hatorganisation som är nyttiga idioter åt eliten som vill införa kommunism”. Om det var så enkelt. Själva skrivningen speglar ju vår maktlöshet inför det som sker. Den speglar ilskan, frustrationen, vanmakten.
   Ju mer precisa vi blir i vår beskrivning och analys av vad som sker, desto mindre makt får de över oss. Sen mår man ju faktiskt lite bättre kanske, man ser ju vad som händer åtminstone och är inte bara ständigt frustrerad och arg.
   Som Jenny skriver, snart dags för nästa runda. Den kommer såklart, vi tacklar den efter bästa förmåga.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s