Att barn rånas och misshandlas slätas över som ”fult gjort”

En pojke i 15-årsåldern blev i söndags kväll rånad i Sörlyckan i Partille. Pojken blev påhoppad av en man som kommit till platsen på moped. Gärningsmannen ska ha knäat pojken i ansiktet så att han börjat blöda näsblod och även sparkat på honom, varpå pojken blev bestulen på sin mobiltelefon samt hörlurar. Pojken kunde därefter ta sig hem för att slå larm.

Enligt polisens presstalesperson Peter Adlersson är ingen gripen och man har heller ingen misstänkt.
-”Men det är fult gjort, det måste jag säga.”

Det är fult gjort? Låter som om det vore ett pojkstreck – är det så vi slätar över det faktum att barn dagligen rånas, misshandlas och förnedras runt om i Sverige?

Tragisk utveckling och normaliseringen av våld samt kriminella handlingar mot unga är ett faktum! Men vad kan man förvänta sig i ett samhälle där det inte finns någon press på våra makthavare att agera.

#onlyinsweden

https://www.gp.se/nyheter/partille/pojke-rånad-av-mopedist-i-partille-1.27381176

4 reaktioner till “Att barn rånas och misshandlas slätas över som ”fult gjort”

  1. Det är den uppväxande generationen som kommer att få ta all denna skit.
    Antagligen kommer de att lämna landet så fort de får tillfälle, det skulle i alla fall jag tänka på om jag vore ung i dag.
    Och så finns det de som oroar sig för klimatet. Klimatet är verkligen det minsta problemet för det kan ingen mänsklig varelse påverka. Men det som sker nu och har gjort under en följd av år har faktiskt politikerna och det svenska folket kunnat göra något åt. Men inget har gjorts, vilket såklart är anledningen till att blir än värre.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar