Märkligt att så många inte förstår att det är fel timing att kräva flyktingamnesti

Det är väl ingen som är förvånad över att Liberala Ungdomsförbundet (LUF) nu sällar sig till gruppen som kräver flyktingamnesti. De har gjort en del märkliga utspel under åren – jag har fortfarande inte glömt att de 2016 beslutade att de vill tillåta incest och nekrofili.

Det är dock anmärkningsvärt att de i debattinlägget i dagens Expressen fortfarande refererar till gruppen ensamkommande som barn, trots att den bluffen synats för länge sedan:
”2015 mottog Sverige asylansökningar från 163.000 personer. Av dessa registrerades 35.369 ensamkommande barn, det vill säga minderåriga som drivits på flykt själva och nu befann sig utan sin familj och sina föräldrar i ett okänt land.”

Säg som det är istället – det var ”ankarbarn” som skickades iväg medan familjen väntar i hemlandet på att få komma efter så fort uppehållstillståndet är fixat, varav majoriteten är ekonomiska migranter utan skyddsskäl. Dessutom har en stor del av dessa ”barn” ljugit om sin ålder och är egentligen vuxna män.

Men LUF vill gärna driva lögnen vidare och hänvisar till gruppen som ”barn” i hela texten, vilket minskar trovärdigheten rejält. Man trycker även på de klassiska punkterna och pratar om ”trauman” och ”lidande” samt poängterar den höga suicidalrisken. Men ska vi se krasst på situationen så finns det så klart en god anledning till att dessa 7.400 ensamkommande fått avslag på sina asylansökningar minst en gång och bör återvända hem för att bygga upp sitt eget land.

Igår krävde Centerpartiet amnesti, vilket även V och MP stödjer och även DN:s ledarredaktion gjorde ett utspel förra veckan i samma anda. M och SD säger blankt nej, medan KD:s inställning inte är känt – men partiet röstade tidigare i år för mer generös anhöriginvandring. Sabuni har heller inte deklarerat Liberalernas ställningstagande, det är dock ingen hemlighet att L är globalister som vurmar för öppna gränser.

Återstår att se om S pallar trycket! Ärligt talat tror jag inte det och inom kort kommer detta säkerligen forceras fram.

Det som är märkligt är dock att det finns så många nötter i såväl partier som på tidningsredaktioner, som inte förstår att tidpunkten för att kräva en flyktingamnesti är synnerligen illa vald. I en kris som slår hårt mot landet och dess medborgare, är det inte läge att prioritera andra grupper och självklart ska de få arbetstillfällen som finns i första hand gå till de människor som har rätt att vistas i landet.

Sunt förnuft helt enkelt – dock en bristvara i den humanitära stormaktens högborg!

#onlyinsweden

#nejtillflyktingamnesti

#vigillarintefegapolitiker

12 reaktioner till “Märkligt att så många inte förstår att det är fel timing att kräva flyktingamnesti

 1. Självklart ska vi rädda hela världen och även ge hela jordens befolkning ett behagligare liv i Sverige,
  – hur nu det ska gå till?

  Svaret finns i steg nummer två men många har tydligen fastnat i steg ett och ser inte ens nummer två som ju måste följas av nr ett?

  Gillad av 1 person

 2. Hm! Rubriken önskade ett svar på varför L och MP t ex kan gå ut nu och säga sådana saker just nu, i Corona-tider. Inläggen ovan ger just inte någon vägledning. Kanske är det reflexer från en tid som inte gäller längre, det går fort numer i politiken och samhällsomvandlingen. Kanske är det en försöksballong, ”går det så går det”?? Kanske är de bara fräcka helt enkelt?? Kanske tror de att PK-ismen fortfarande gäller, de har inte hängt med i vad som gäller?

  Hursomhelst, sådana där uttalanden kommer vi inte se många av framöver. Det är en helt annan verklighet som ungdomsförbunden kommer att få ägna sig åt. CUF skrev nåt på nätet 2019, ”Tillsammans mot framtiden
  Nystart för Centerpartiets Ungdomsförbund med sikte på 2022”. Önsketänkande och lekstuga. Gissa om de kommer få ändra på sina vildsinta ideer. De kommer att få förhålla sig till en verklighet, inte till sina drömmar.

  Gillad av 1 person

 3. Det är alltid fel timing att kräva flyktingamnesti!
  _____________________________________
  Flyktinginvandringen ska grunda sig på svensk lag och inget annat, vilket flera myndigheter dessvärre inte följer och inte heller sker det några disciplinära åtgärder.

  Vill man ändra på hanteringen får man agera politiskt. Exempelvis att söka sig till det märkliga ”yrket” politiker.
  En försörjningsform utan några som helst krav. Vilken idiot som helst kan bli det och leva lättsamt och gott
  – i Sverige.

  Gillad av 1 person

 4. De som de senaste 2-3 decennierna drivit denna agenda eller liknande är de som i de flesta fall tjänar på att det beviljas 100k+ UT årligen om varje som tycker att detta är en bra sak feel free to support… dvs crowdfunding så länger pengarna räcker kanske upp mot en miljon årligen…… resten får naturligtvis söka studieplats i ett annat land som säkerligen är ett bättre alternativ….

  Gilla

  1. OKK BTW det finns 265miljoner på flykt/flytt i världen, det finns 65miljoner i UNHCR´s flyktingläger varifrån vi tar hand om några tusen årligen….. och trots detta ökar antalet i lägren såväl som antalet på f o/e f….
   Varför fick ente de goda en relevant utbildning utan har lärt sig att det bästa är att spendera andras surt förvärvade medel…..

   Gilla

   1. Thatcher-citat, eller hur? Hon sa många skarpa saker men blev också kallad ”Thatcher, the milk-snatcher”. Hon skulle verbalt ha pulvriserat Löven.

    Gilla

 5. Rekapitulering:
  Detta med migration handlar om att globaliserarna vill försvaga allt som vill bevara nationalstater eftersom dom som identifierar sig nationellt har andra prioriteringar än dom som gynnar globala ekonomiska eliters intressen.

  Kampen mot europeisk ursprungsbefolkning i Europa och i inte så ringa grad också mot deras släktingar som utvandrade till Usa handlar om en kamp mot den nationellt sinnade, mestadels vita europeiska etniska gruppen, utan att det för den skull har något direkt med ras att göra. Det handlar om nationell identifikation och materiell och kulturell intressegemenskap.

  Att globaliserarna stöder multikultur handlar ju inte om att dom vill andra etniska grupper väl vilket syns iom att dom förstör deras länder.

  Utan om att försvaga den vita medelklassens inflytande därför att den, i väst, är det starkaste kvarvarande hindret för globaliserarnas världsherravälde.

  Ända sen Marx och faktiskt även ‘franska’ revolutionen har detta varit målet och merparten av alla på vänstersidan har svårt att se det och fortsätter, mestadels utan ont uppsåt, att hjälpa globaliserarna genom att bekämpa nationalism.

  De klokaste på vänstersidan inser, det märker man ibland, att demoniseringen av nationalism är överdriven. Men dom har svårt att ändra sig.

  Gillad av 1 person

 6. L kommer att rösta för amnesti. Hela tiden för de fram
  att flyktingarna är mest drabbade.
  De har tvingat Saboni ändra sina åsikter.
  Det är konstigt att politikerna pratar om demokrati
  Samtidigt som de totalt struntar i Svenska folket vilja.

  Gamla människor hade inte dött om inte politikerna subventionerat
  Outbildade flyktingarnas jobb med gamla.
  Att placera dem på ålderdomshemmet
  Utan språket utan utbildning var garanterat att missslyckas för politikernas
  Ända anledning var att dölja flyktingarnas kostnader och arbetslöshet.
  Att gamla inte får rätt vård pga brist på kommunikation , struntade man i.
  Att gamla inte kunde förstå eller bli förstådda och fick panik. Struntade man i.
  Att gamla dör pga brist på hygien. Outbildad personal och personal som struntar
  I rekommendationerna.
  Sen att invandrare och flyktingar inte bryr sig utan går och hälsar
  På sjuka, och sedan går och jobbar på ålderdomshem. Och tar död på våra gamla
  Hjälper politikerna , om alla gamla och sjuka dör blir det mer pengar till massinvandringen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s