”Svenskar” flygs hem men inte ett ord om karantän

Sammanlagt fyra flygplan med 4.900 ”svenskar” som fått hjälp av Utrikesdepartementet flygs hem de närmaste dagarna. På fredagen kommer det två plan från Gambia samt Marocko och på måndag kommer det ytterligare två från Jordanien och Tunisien.

Enligt uppgift vill nästan ytterligare lika många ”svenskar” hem.

Kommer dessa sättas i karantän och testas för Covid-19? Nej då, lite social distansiering är allt som krävs för att hålla virussjukdomen i schack i den humanitära stormakten.

Ett annat intressant fenomen är att riskgrupperna hela tiden utökas. Först var det vita medelålders män, efter det äldre personer, rökare, diabetiker, somalier och nu överviktiga. Vad blir det härnäst?

#onlyinsweden

https://nt.se/nyheter/artikel/ud-flyger-hem-fler-svenskar/wl63dyvl

11 reaktioner till “”Svenskar” flygs hem men inte ett ord om karantän

  1. Idiotlandet förnekar sig inte, utan fyller på med ytterligare svårlösta problem. Vad fan har svenska folket gjort för ont för att bara fått in folkförrädare vid makt och media?

    Gillad av 1 person

  2. Här fortsätter myndigheter att blunda och hoppas på det bästa för att sedan beklaga sig och säga att man måste se över varför det gick som det gjorde. Hälften av de döda hittills kommer tydligen från äldreboenden.

    Gilla

  3. Det är väl ganska självklart att man bestämde sig för vad som kunde offras och vad som skulle sparas när man lade fast strategin. Allt med sikte på att få regeringsmakten 2022. Vilka åtgärder ger mandat, vilka åtgärder minskar risken att få mandat. De äldre ska dö undan, vi har ju rätt många av de importerade utlänningarna som ska in någonstans. Corona har ju visat att det inte går att bo många i en lägenhet. Kraven att de ska få nya och större lägenheter går inte att förverkliga. Så, detta att låta våra gamla dö en liten sak som hjälper en annan sak.
    Så går politik till. Svenska folket häpnar fortfarande och tror att makten bara missförstått situationen och att de ska ändra sig och göra gott igen. Det kommer förstås inte att ske. Mer ont kommer. Mer av de onda kommer också.

    Gillad av 1 person

    1. Ja, det var väl en lycklig omständighet att man nu blir av med en del av sossarnas köttberg och kan ge de lägenheter som blir frigjorda till de nya ”svenskarna” som flygs in i aldrig sinande strömmar.

      Gilla

  4. Det är FHM:s strategi för att snabbt nå the herd.Ideen har kläckts av Annie Lööf och förslag ligger om att 10 miljoner coronasmittade omedelbart skall flygas till Sverige för att blixtsnabbt nå the herd.Hon är fan den sjukaste djävelen jag vet.

    Gilla

Lämna en kommentar