Medan Löfvén firar nya triumfer fortsätter kriminaliteten och otryggheten att förpesta landet

I skuggan av coronakrisen och Löfvéns otippade triumfer i opinionen fortsätter Sverige att brinna med kriminalitet och otrygghet som ligger som en osynlig filt över landet. Är det inte skottlossningar och knivrån så är det bilbränder eller explosioner.

Tyvärr fortsätter även våldtäkterna även om det inte får lika stor medieutrymme som tidigare. Det fanns en tid när media faktiskt uppmärksammade våldtäktsvågen som drabbat landet de senaste åren och det var inte så länge sedan som man nästan vidrörde pudelns kärna när debatten nuddade vid det faktum att majoriteten av våldtäktsmännen har utländskt påbrå, men sedan blev det för mycket för det politiskt korrekta Sverige varpå locket lades på.

I morse skedde ännu en våldtäkt i Norrköping där en ung flicka under 15 år föll offer för en man som överföll och våldtog henne i ett grönområde. En misstänkt man är gripen och han hade även flickans mobil.

Bedrövligt hur svenska folket kan acceptera att inget görs åt rådande situation och belönar regeringen med tummen upp istället för att ställa krav på ökad trygghet, men så länge man inte sätter press på makthavarna att agera lär inget hända.

Idag meddelade regeringen dessutom att inreseförbudet förlängs, med undantag för bärplockare och asylsökande. Att det således kommer in folk som inte kontrolleras är tydligen ovidkommande. Enligt inrikesminister Mikael Damberg, som intervjuades i Ekot tidigare idag, får den utländska arbetskraften samma information som oss andra – dvs. de uppmanas att hålla sig hemma om de känner sig sjuka samt hålla social distansering. Känns tryggt!

Men ingen bryr sig nämnvärt, för i landet mellanmjölk glömmer folk så fort att den rödgröna sörjan med svikarpartierna C och L i släptåg sitter säkert oavsett hur illa landet sköts!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/opbabW/uppgifter-man-gripen-for-valdtakt-mot-flicka–drogs-in-i-buskar

8 reaktioner till “Medan Löfvén firar nya triumfer fortsätter kriminaliteten och otryggheten att förpesta landet

 1. Frågan är varför ska man inte vara kriminell?
  Sverige är nog det ända landet i världen där det verkligen
  Lönar sig vara kriminell .
  Antingen så åker du aldrig fast eller så åker du fast 200 gånger
  och får en
  Fem rummare med all inclusive eller enormt skadestånd.
  Och det räcker inte du får ett jobb där du snackar med andra kriminella ,
  Nytt liv. Ny lägenhet , semester för det är jobbigt att vara kriminell.
  Rena högvinst

  Gillad av 1 person

 2. Tack Jenny för att du lyfter upp detta med våldtäkterna. Det är få kvinnor i maktposition som bryr sig om sina medsystrar som får livet förstört. Hela metoo-rörelsen inkl de kvinnliga politikerna tiger. Kanske anpassar de sig till islam, lyder och tystnar just för att de är kvinnor. Om en manlig gangster skjuts förfasar sig alla över våldet. Det är dock inte någon förlust för samhället att utlänningarna har gått över till huvudskott som dödar direkt i stället för skott som innebär en person upptar en sjukhusplats, som opereras och får svenska blodgivares blod (kanske en MP-politikers?) som upptar en rehabplats i många månader med åtföljande eventuella sjukskrivning.

  Gillad av 1 person

 3. Angående regimens popularitet … snart lika lika populär som ledningen för Demokratiska Republiken Korea …
  Hur kan någon tro att det är verkliga tal som presenteras … av media?

  Gillad av 1 person

  1. Ja, vi är många som ställer oss den frågan. Hursomhelst är det ju de presenterade siffrorna som alltid leder till regeringsmakt. Antingen de är sanna eller manipulerade. Skulle tro de är ganska sanna just nu. Men det är förstås bara en tro, inte ett vetande. Ungefär samma kaliber på sanningshalten som att kompetens importerades.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s