Tuff sommar att vänta i Malmö när operation Rimfrost avslutas

Så var det då beslutat att den särskilda insatsen Operation Rimfrost läggs ned till sommaren trots att man inte ens skrapat på ytan i det klankriminella Malmö.

Så lämpligt att man försöker smyga igenom det nu när all fokus är på coronaviruset! 👎

Ja då vet vi ungefär hur sommaren kommer att te sig med skottlossningar, knivhuggningar, bilbränder och explosioner för att nämna några fenomen som är kopplade till gängbråk. Jag undrar hur många mammor och pappor därute som kommer förlora ett barn tack vare det besinningslösa våldet som tagit över gatorna och undrar vad notan för vandalisering samt skadegörelse kommer hamna på i slutet av året?! 😤😔

#onlyinsweden

8 reaktioner till “Tuff sommar att vänta i Malmö när operation Rimfrost avslutas

 1. Föreställningen om att fler poliser på gatorna skulle förändra människors beteende i någon större omfattning, vad gäller droger och gängkriminalitet, tror jag är önsketänkande. Möjligtvis kan man förflytta busets läge något.

  Vi måste skapa ett samhälle där alla har ett arbete och en stolthet genom att bidra till vårt gemensamma samhälle, vilket gör att folk INTE behöver glömma bort verkligheten genom droger eller sekterism!

  Problemet med droger är att profitörerna inte gärna informerar om farorna, men även att profitörerna marknadsför dem som fantastiska eller rentutav ”coola”, samt använder grupptryck för att lura på folk drogerna, trots att de fördummar individen, precis såsom sekterism gör.

  Ett bra sätt att få bort det kriminella elementen från Sverige tror jag är att erbjuda statliga kvalitetssäkrade droger via statligt apotek med bipacksedel, som berättar om effekter och biverkningar, samt att dessa droger befinner sig under hyllan ”mental ohälsa”, så att det inte betraktas som attraktivt, samt att människor erbjuds gratis samtal med psykolog, eller gratis meditationsreträtt, varje gång de köper drogerna. Att sälja droger privat kan även vara belagt med mycket långa straff. Då tror jag att incitamentet för att sälja illegala droger försvinner.

  Ungefär samma sak kan man göra mot sekterismen.

  Gilla

  1. ”Vi måste skapa ett samhälle där alla har ett arbete och en stolthet genom att bidra till vårt gemensamma samhälle, vilket gör att folk INTE behöver glömma bort verkligheten genom droger eller sekterism!”
   Ett sådant samhälle som du skisserar har jag växt upp i, men det är sedan länge borta och kommer med all säkerhet aldrig tillbaka.

   Tror du på riktigt att de som drogar läser bipacksedeln? Det tror inte jag!
   ”… gratis samtal med psykolog eller gratis meditationsreträtt…”
   Det finns ingenting som är gratis, allting måste betalas, antingen av dig eller någon annan…

   Gilla

   1. Bra. Således vet du att verkligt patriotisk och nationell demokrati och balanserad socialism, som vi hade i Sverige för tre decennier sedan, är fullt möjlig, inte enbart en utopisk teori.

    Berätta för alla ungdomar hur det brukade vara och vilket parti som vill återskapa detta! De gradvisa försämringarna gör att få tänker på vart vi är på väg.

    Girigbukarnas fulmedier tänker inte hjälpa framtidens generationer att förstå, men förvilla dem in i diverse distraktioner och de kortsiktiga girigbukarnas sociala medier kommer shadowbanna sanningen i alla dessa medier. Berätta således på öppna fria plattformar, ex. på WordPress och/eller på gator och torg!

    Negativiteten i skepticismen behövs för att vakna upp ur osannnig. I övrigt är positivitet resultatet av rätt mental aktivitet om man är motiverad att åstadkomma något med god karaktär. Med negativitet och passivitet kan man givetvis aldrig åstadkomma förändring till något bättre, men enbart peka på felen, men när man pekar på något som är fel så pekar också tre fingrar tillbaka på en själv om att man positivt och konstruktivt bör försöka göra något åt saken, OM man inte vill förbli en lort.

    De kortsiktiga psykopaterna, som förstör vårt samhälle, är aktiva och flitiga. Det måste du också vara, OM du inte vill vara deras medbrottsling!

    ”Jag röstar hellre på något jag vill ha även om jag inte får det än att rösta på något jag inte vill ha och få det.”
    / Eugene V Debs
    Fler citat om demokrati

    Alla, även de med svagt IQ, som bryr sig om sin egen hälsa läser bipacksedeln, antingen före eller efter de upplever problem. Idag finns dessutom Internet, så kanske inte ens bipacksedel behövs, enbart en uppmaning på drogerna att läsa dem och adressen.

    Det är riktigt att allting kostar, men vad kostar kriminaliteten? Och vad ska vi ha ett ”samhälle” till om det inte är till för att vi tillsammans tar hand om varandra, skapar trygghet, välfärd och bryr oss om barnens framtid?

    Gör vi inte det så blir det inget ”samhälle”, men ett splittrat kaos i klanstrider. Är det detta du vill ha? – Nej. Jag skulle inte tro det. Så stöd rätt och rösta rätt, bäste Tompa!

    Gilla

 2. Polisens insatser var för att tysta kritikerna,
  Resultatet klent. Enligt vänner som bor i Malmo.
  De blev nog vänner med de kriminella och garanterat
  Erbjudit kriminella arbete i polisen.
  För det är väl så politiker tror de gömmer problemen.
  Ge kriminella makt så slutar de bli kriminella?

  Därför Försäkringskassan,polisen, migrationsverket, arbetsförmedling osv fått
  Sparka folk kollat upp olagliga saker, sålt pass, medborgarskap.

  Har aldrig hört att andra länders regeringar inplanterat utländska kriminella i
  Sina viktiga samhällsfunktioner.
  Så vi medborgare kan inte vara trygga oavsett vad våra myndigheter gör?

  Gillad av 1 person

 3. Så bra! Det innebär att polisen kan återgå till sina vanliga prioriterade områden som hastighetsövervakning, bälteskontroller, sexköp, drogkontroll och längre fikapauser.

  (Stor eloge till dig Jenny som orkar, följde dig tidigare, undrade vart du tog vägen men hittade dig. Kör på! Klona dig gärna vi behöver fler med lite kaliber.)

  Gillad av 1 person

 4. Inte bara tuff sommar. Sverige är förändrat. För gott. Hög tid inse fakta. Sluta hoppas. Det blir aldrig mer som förr.

  Gilla

 5. En så kortvarig insats har bara hunnit skrapa på ytan så det dröjer nog inte länge innan det är sig likt igen om det någonsin har märkts en minskning av brott och ökad trygghet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s