Åldringarnas slag – ett ointressant jippo

Cirkusen med att utse Donald Trumps motkandidat i det kommande presidentvalet är i full gång och anledningen till att jag inte rapporterat särskilt mycket i ämnet är att jag själv är rätt ointresserad av Demokraternas representant eftersom jag är rätt övertygad om att Trump sitter säkert.

Omröstningen efter Supertisdagen visar iallafall att Joe Biden ser ut att ta hem spelet.

Jag förstår dock inte varför Demokraterna måste ha gamla stofiler som kan dö vilken dag som helst som presidentkandidater – Joe Biden och Michael Bloomberg är båda 78 år, Bernie Sanders 79 år och Elisabeth Warren 71. Pete Buttigieg är visserligen blott 38 år, men är inte aktuell i toppstriden.

Man brukar dock säga att ålder bara är en siffra, men varför man vill utmana ödet med en president som kommit till åren är lite märkligt tycker jag. Är det inte risk att man får en senil president? Men det kanske passar Demokraterna som hand i handsken så att man kan styra fritt i bakgrunden genom en marionett.

Nej, nu var jag negativ – låt bäste man vinna! 😁

Bildkälla: Washington post

2 reaktioner till “Åldringarnas slag – ett ointressant jippo

  1. Vid 71 års ålder är de flesta friska och klara i knoppen.

    Det vore bra att sätta den övre gränsen för presidenter 75 år, enligt min mening. Efter det är det ytterst få som orkar med ett ansträngande heltidsjobb och mer än det.

    Gillad av 1 person

  2. Allt detta sinnessjuka rapporterande från valen där en demokratisk kandidat ska utses är ett försök att få svenska folkets fokus på något annat än det svenska tillståndet. Välkänt trick hos totalitära stater. SR är fantastiskt duktiga på det. Presstödet pistolen mot media så de skriver enligt uppdrag
    För övrigt anser jag att SIDA ska läggas ner och att det behövs en ny folkräkning.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s