Folkets hus i Göteborg drar tillbaka Flam och Westerholms bokning med hänvisning till värdegrunden men ser inga problem med vaccinationskritiker

Noterar att en föreläsning med redaktören för en vaccinationskritisk webbsida ska hållas i Folkets Hus i Göteborg utan att de bokningsansvariga ser något konstigt i det, trots att experter menar att desinformation om vaccinering kan leda till att människor riskerar att smittas av farliga sjukdomar.

Men det var helt i sin ordning att sparka ut Aron Flam och Johan Westerholm som skulle samtala om nazismen och fascismen i Sverige med hänvisning till att man inte delade deras värdegrund.

#hyckleri

Bildkälla: DN

Folkets hus sparkar ut Aron Flam och Johan Westerholm – Hänvisar till värdegrunden

5 reaktioner till “Folkets hus i Göteborg drar tillbaka Flam och Westerholms bokning med hänvisning till värdegrunden men ser inga problem med vaccinationskritiker

 1. Det svenska etablissemanget (PK)
  är absolut världsbäst i HYCKLERI och DUBBELMORAL och det värsta är att dom inte inser detta!!!!

  Gillad av 1 person

 2. Det är synd att enbart SD och M har vett att hålla huvudet kallt i den här frågan, men samtidigt syd att de alltid vill framstå som så kalla. Detta skapar konflikt. Den känsloargumenterande Vänstern å sin sida är alltför känslosam och ställer sig i osunda motpositioner. Den sunda balansen saknas. Detta leder till konflikt.

  Jag tror att mer känslostyrda människor lätt mår dåligt av bilder som Billströms och att denna känsla förstärks av sådana som Schulman. Det är olyckligt. Känslan av Billströms hårdhet och Schulmans empatiska reaktion på det, har dock inget med balanserad rationalitet kombinerat med äkta känsla att göra, men är en falsk känsloargumentation som skapar konflikt mellan rationalitet och känsla.

  Detta kan vara medvetet konfliktskapande i en psykologisk operation som är tänkt att lura oss alla. En avledningsmanöver bort från de verkliga problemen, ex. Sveriges deltagande i krigsförbrytelser, den katastrofala rysshetsen mot kärnvapenmakten Ryssland, den enorma EU-medlemskapsavgiften, ojämlikheten, den växande segregeringen och sekterismen i vårt samhälle etc. etc. Saker som Moderaterna inte tänker lösa och inte vill tala om.

  Gilla

 3. Demokrati är väldigt bra när den fungerar. Demokratin är nu satt ur spel, nästan alla partier från höger till vänster håller ihop mot folket, vi får samma skit oavsett vad vi än röstar på (nästan). Värdegrund är bättre ändå, då kan de många styras av de få, den enskilde skräms till tystnad på sin arbetsplats. Alla svenskar kommer nu att få en tavla att hänga på väggen, en tavla där den värdegrund står som de ska följa. Vänder man på tavlan står det vad som händer om värdegrunden inte följs. Tavlan distribueras av MSB med hjärtlig hälsning från Eliasson. Bifogat med tavlan kommer bilder på Wolodarski, Schulman, Anders Lindberg aftonbladet och ALLA andra genomkorrumperade rövslickare, det blir ett tjockt kuvert……bilderna är förstås ett hot men ska enligt värdegrunden uppfattas som något positivt, något att följa och hålla sig till…..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s