Miljöpartiet rider igen – se till att rikets och medborgarnas säkerhet är intakt innan ni ställer nya krav

Det är väl märkligt att när landet står i brand och vi balanserar på gränsen till anarki så finns det inte tillräckligt med resurser för att stävja den grova kriminaliteten och skapa trygghet hos den luttrade befolkningen. Inte heller när Säpo deklarerar att radikal islam är det största hotet mot landet reagerar våra styrande och när alarmerande rapporter visar på att antalet extremister i landet ökar samt att vi har IS-supportrar som vandrar fritt i samhället och värvar nya rekryter rycker man på axlarna.

Vapen stjäls från regeringskansliet, militärfordon stjäls från Försvarsmakten, Transportstyrelseskandalen är ett annat exempel på hur rikets säkerhet sätts på spel. Vi är helt enkelt väldigt sårbara och regeringen gör inte tillräckligt för att skydda varken landet eller dess befolkning.

Men när det kommer till klimathotet då slås det på stora trumman – senast idag när Miljöpartiet gör ett utspel i Expressen och menar att vi måste skydda oss mot klimatkatastrofer genom att rusta Sverige och stärka det civila försvaret.

I min värld tar man en sak i taget – först säkrar man riket och tryggar befolkningen, för nuvarande situation är fullkomligt oacceptabel, sedan kan man ta tag i andra saker på prioriteringslistan. Logiskt tänkande är dock en bristvara hos många av våra politiker som prioriterar helt andra saker och att klimatet toppar såväl Socialdemokraternas som Miljöpartiets lista är ingen hemlighet.

Det ena utesluter inte det andra säger garanterat en del – förvisso, om man hade agerat, men problemet är att man inte gör något för att få rätsida på landet förutom att bygga luftslott genom att presentera visioner om vad man vill uppnå, men hur man ska nå fram till målet har man aldrig något svar på!

#onlyinsweden

#hurvoredetmedlitesuntförnuft

11 reaktioner till “Miljöpartiet rider igen – se till att rikets och medborgarnas säkerhet är intakt innan ni ställer nya krav

 1. Tidningsrubriken är korrekt, under förutsättning att indikationerna, som signalerar att endera en ny ‘Lilla Istiden’ eller en ny nedisningsperiod är på gång, tyvärr visar sig stämma. Frågan kvarstår dock varför man inte gör något åt katastroferna i regeringen … [ret] Regeringen med de två stödpartierna är inget annat än en variant på ‘Apokalypsens fyra ryttare’, där några av färgerna är utbytta …

  Gillad av 2 personer

  1. Javisst! Hantlangare, verktyg med illasinnat uppsåt mot svenskarna Miljöfascister! Men flyga till Bryssel går bra och höghastighetståg ska vi ha ja-ja, det är ju så bra! Trots att miljöbelastningen blir förfärlig. Flygskam, nä, nä, inte längre sedan bl a Bah kom till EU. Innan hon stack smittade hon S och regeringen så att svenska folket nu får påssjuka fr o m mars. Hycklerska!

   Gilla

 2. Landsbygdens fiender no:1 ska bort innan allt är förstört. Det verkar inte finnas en enda av dom som kan ha två tankar igång samtidigt och bedöma konsekvenserna av varje galen ide dom tvingar fram.

  Gillad av 2 personer

 3. MP har fått ett sanslöst inflytande över dagspolitiken i Sverige. De säger sig företräda miljön, men om man noga granskar deras förslag och miljökonsekvensbeskrivningar från div myndigheter, organisationer mm så ser man snart att de har förslag utan konsekvensanalyser. En tygkasse måste användas 20.000 ggr för att uppväga en plastkasse jämfört men en plastkasse. Symbolhandling som slås ihop med det faktum att regeringen har otroligt ont om pengar. Visst måste miljöarbete till, avigsidorna med moderniteten ser många sedan länge. Svåra problem i samhället löses bäst genom samtal, vetenskap, åsikter mm som bryts mot varandra. Miljön är för MP i första hand ett medel att få politisk makt i Sverige, svårt för många att tro på, men så är det. Varför de dessutom behöver vara en av de drivande krafter bakom människoimport och sista länken i en för många lukrativ smugglingskedja är något de själva inte med ett ord behövt förklara. Ingen journalist har någonsin ställt frågan tror jag. Som hllviken skrev ovan, en stor del av förklaringen till att MP importerar människor är att de är globalisternas villiga hantlangare. Därför fick de vara med i regeringen också, S behövde ju nytt väljarunderlag eftersom ”arbetaren” blev närmast medelklass eller ointresserad av politik då slutstationen för lyckosamhället var nådd. Nä, MP är ett populistiskt, makthungrigt parti som aldrig behövt stå till svars för någonting av den störtflod av skit som drabbat svenska folket till följd av MP:s gärningar. Ofattbart att så många fortfarande kan tänka sig rösta på dem. Undrar om Bah m fl har tygkasse med sig när de shoppar runt i Bryssel? Undrar de MP-isterna inte flyger på semester? Kör Isabella Lövins man fortfarande omkring med sin stora bensin/dieselslukande amerikanska jeep? Leva som man lär, pyttsan, om det räckte med att ta tåget ibland till Bryssel, vaaa? Som om det skulle räcka?? Kläder? Bah har den ena nya kreationen efter den andra, kolla bara. Osv. Nääe fy!

  Gilla

 4. Miljöbelastningen för att tillverka 1 tygkasse gör att tygkassen måste användas 20.000 ggr jämfört med miljöbelastningen för att tillverka 1 plastkasse.

  Gillad av 1 person

 5. När bilar brinner , husen sprängs, barn och flickor våldtas , barn rånas,
  Canser sjuka dör, gamla och sjuka dör utan vård. Pensionerna försvinner.
  Människor dör som flugor och vågar inte gå ut. Det saknas pengar till mediciner.
  Gamlingar plundras och misshandlas. Rån offren filmas och kränks. Och
  Muslimska brödraskapet styr ,Knarkligor. Klaner och mördare i Sverige

  Ja då är mp rädda för att det ska bli en grad varmare. Och säger att flyktingar ska
  Rädda världen.
  Så börjar man undra om de borde få gå fria för de är ju farligare för Sverige än
  Brottslingarna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s