Socialdemokraterna förstår inte att svenska folket fått nog av att betala det högsta priset

I dagens Aftonbladet visar Socialdemokraterna återigen med all tydlighet att de inte har för avsikt att genomgå den nödvändiga förändring som partiet är i så stort behov av, utan man inbillar sig att nuvarande strategi är bäst för Sverige.

I ett onödigt debattinlägg ondgör sig de socialdemokratiska riksdagsledamöterna Thomas Hammarberg och Magnus Manhammar över de danska Socialdemokraterna som ämnar fortsätta med den restriktiva migrations- och integrationspolitiken som förra regeringen införde och menar att detta absolut inte ska anammas av S i Sverige eftersom det är främlingsfientligt samt inhumant. Hur man ska komma till rätta med alla de problem som tynger ned vårt land nämner man dock inte, det är däremot viktigt att påvisa att danskarnas metoder inte är något att sträva efter.

I en tid när Sverige håller på att gå under som nation tack vare den oansvariga migrationspolitiken samt kravlösa integrationspolitiken som genomsyrat landet de senaste 30 åren, är det så klart helt fel att blicka över sundet på danskarna som framgångsrikt fått ner antalet asylsökande genom att hindra nyanlända att komma genom diverse åtgärder och uppmuntra människor som redan finns i landet att återvandra.

Att man höjer straffen för kriminella som bor i ghetton är ju helt klart diskriminerande – fy för danskarna som är så högerextrema! Det är så klart även helt oacceptabelt att medvetet hålla låg standard på asylboendena så att de boende lämnar landet – aja baja vad inhumant!

Det dessa två hönshjärnor inte förstår är att migranterna som inte trivdes i Danmark inte återvände hem, utan fortsatte till Sverige där de kravlöst får ett smörgåsbord av bidrag och förmåner. Man får till och med ta hit alla sina anhöriga. Men vem betalar? Inte dem iallafall!

Nu när de flesta blivit varse om orimligheten att fortsätta på det här sättet eftersom det sänker landet, kokar ilskan ute i stugorna och att då fortsätta orera om främlingsfientlighet, högerextremism och humanitet är helt fel väg att gå. Medborgarna vill snarare höra politiker som ser verkligheten och talar klarspråk!

Jag ger debattörerna rätt i en sak – det mänskliga priset för den allt mer inhumana migrationspolitiken har varit mycket högt – men inte i den bemärkelsen skribenterna avser, däremot har svenska folket fått betala det högsta priset och våra barn kommer få det ännu besvärligare tack vare verklighetsfrånvända politiker som försöker leka humanitär stormakt med ett förödande resultat!

#avgåregeringen

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/LAg6j9/s-har-inget-att-lara-av-dansk-migration

8 reaktioner till “Socialdemokraterna förstår inte att svenska folket fått nog av att betala det högsta priset

  1. Förfärligt det som sker! S har spinndoktorer som tror sig ha en långsiktig plan där S kan klamra sig fast i makten. Det förfärliga är att S, som en gång i världen gjorde något gott även om det var mycket, mycket länge sedan, nu i rasande fart öppnar för en mycket obehaglig utveckling i Sverige. Samhället är i grunden förändrat, samhällsandan, tilltron människor emellan. Ser ni det? Ser ni likheterna med vad som pågår i USA t ex? S skulle lika gärna kunna ha en partibeteckning på något som hittills inte funnits i Sverige men som nu gör det. Man bryr sig inte ens om att dölja vad man håller på med. Hoppas svensken, som har fullt upp med att arbeta och betala världens högsta skatt, hoppas svensken ser vad som pågår och ser till att S och även stalinistliknande partiet MP försvinner i nästa val. MP är väl nån sorts Militär Polis som är sista länken i smugglingskedjan av ekonomiska flyktingar till Sverige. Jag har aldrig hört en journalist som fullt ut ställer en S-minister eller en MP-minister till svars för konsekvenserna av deras förfärliga politik. Men så fungerar maktspelet, än så länge finns lydiga politruker inom div media, inte minst förstås DN, SVT och SR. Men en och annan har fuktat fingret och börjat se sig om efter nödutgången, det blir nog trångt där så småningom.

    Gilla

  2. S ledning kan omöjligt tycka att de jobbar för Sveriges bästa. Om de verkligen ärligt hade den avsikten så borde det inte vara främmande för dom att jämföra med andra länders situation och även dra lärdom av egna och andras misstag.
    Det hela ger en vision av det stora språnget i Kina, och det slutade inte så bra heller.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s