Snart exploderar krutdurken – då fungerar det inte att skylla på att man inte såg det komma

Ibland går jag igenom mina Spam-meddelanden i Messenger och idag var det inte särskilt upplyftande. Flera anhängare av Partiet Nyans hade skickat hatiska meddelanden om att jag är en ful och äcklig hora som inte ska lägga mig i, att de kontaktat partiledningen som anmält mig, de ska ringa min arbetsgivare eftersom jag är en rasist samt hot om att de minsann ska ta makten i Sverige oavsett vad sådana islamofober som jag säger som ska bekämpas med alla medel.

Med tanke på att jag varken uttryckt mig rasistiskt, nedlåtande eller islamofobiskt utan bara på ett respektfullt sätt förklarat mina åsikter som inte stämmer överens med deras, så är dessa anklagelser så klart grundlösa och patetiska men bara att de existerar är skrämmande i sig.

Nu vet jag att Partiet Nyans inte står bakom dessa åsikter utan att det tyvärr är ett visst klientel som dras till partiet och det är dessa supportrar som är farliga för samhället. Det är lite som med Sverigedemokraterna och Alternativ för Sverige som aktivt säger nej till rasism och islamofobi men ändå ofrivilligt drar till sig denna sortens sympatisörer.

Samtidigt som islamisterna vinner mark och får nya möjligheter att spy ut sitt hat mot oliktänkande, ser vi ett liknande scenario på motsatta sidan. Svenskar som tidigare bara simmat med strömmen och varit politiskt korrekta har helt plötsligt fyllts av motvilja och rädsla samt börjat känna hat mot invandrare – mycket tack vare den eskalerande grova kriminaliteten och snedfördelningen i samhället samt våra fega och lealösa politiker som oavsett vad som händer fortsätter stoppa huvudet i sanden.

Partiet Nyans och liknande partier samt organisationer i Sverige har ett visst ansvar att stävja extremistiska åsikter genom att påvisa att detta är oacceptabelt i de egna leden. Att diskutera problemen sakligt istället för att klassificera alla kritiker som islamofober hade också varit ett steg i rätt riktning.

Samtidigt har vi en regering inklusive stödpartier som i flera år ryggat undan för problemen och som än idag – trots fakta på hand – väljer att inte vilja förstå de uppenbara kopplingarna eller sätta ned foten genom att säga stopp. Självklart har även media ett finger med i spelet.

I detta tomrum frodas hatet och intoleransen, vilket genererar en polarisering som är så kraftig att inte ens den mest inbitne förnekaren torde kunna ta miste på att vi slagit in på en farlig väg. Men icke – det är ett faktum att såväl viljan som modet saknas hos våra styrande och denna ignorans samt ovilja att hörsamma signalerna är farlig eftersom krutdurken kommer att explodera en dag. Hos vem smäller det först – blir det svenskarna vars mått för länge sedan är rågat eller blir det de invandrare som inte vill anpassa sig som känner att tiden är mogen att mobilisera sig på allvar?

Jag tror att våra styrande är mycket medvetna om att bägaren är på väg att rinna över hos många, men att de är oförmögna att agera eftersom de vet att det redan gått för långt så vi kan lika gärna löpa linan ut – kosta vad det kosta vill. Det ironiska är att det är de partier som skriker högst om att ”det var så det började” och ”vi får inte låta historien upprepa sig” som faktiskt låter det hända igen tack vare naivitet, ignorans, ointresse, brist på kurage och dumhet!

#denfarligaignoransen
#sommanbäddarfårmanligga

37 reaktioner till “Snart exploderar krutdurken – då fungerar det inte att skylla på att man inte såg det komma

 1. Det värsta vore om maktgalna S går ihop med Nyans för att kunna fortsätta sin galna agenda! Skulle inte förvåna mej! Det känns mer och mer som att vi lever i en diktatur där yttrandefriheten kränks så fort man har en avvikande åsikt. Jag lyssnar mycket på Mikael Wigerts Swebbtv, där får jag reda på både det ena och det andra som inte kommer upp till ytan annars! Rekommenderas starkt till dom som ännu inte upptäckt denna pärla!

  Gillad av 1 person

 2. På något sätt kan jag faktiskt tycka att vår kära statsminister Löfven gjorde en förträfflig sammanfattning i sitt uttalande.
  – Sverige har varit naiva.
  Säga vad man vill om honom man där var det nog huvudet på spiken.

  Gillad av 2 personer

 3. Alla partier har valt in muslimerna i sina partier för att få röster,
  men istället Har de tagit makten.

  Muslimer bryr sig inte om politik eller partier de röstar på muslimer.
  Och de muslimska politikerna har till och med kryssat i sina namn när de lämnade
  Dem till sina landsmän.
  Svenska politiker var medvetna om det och skulle uteslutit dem.
  Trots att det är olagligt och odemokratiskt tiger politikerna om
  Massa vidriga och kriminella saker flyktingarna gör. För att de tror ger
  Dem röster .
  Det är som att ge ena handen till lejonet och tro att han inte kommer
  Allt.
  Naiviteten eller ren idioti , det är svårt att förstå fruktansvärt barnsligt och
  Dumt svenska politiker tänker.

  Muslimerna kommer vara 40 procent om tio år minst och om dem röstar
  På ett muslimska parti vilket jag med 100 säker tror, så är det kört för
  Sverige.
  Värst är det de lärare, socionomer som ”älskar ”våra afganistakier som sedan
  kan importera 10 anhöriga och hur många arbets invandrare importeras av
  Invandrar restauranger, affärer ,frisörer för en summa på 200-300 tusen kr
  Per skalle. Som sen kan importera 10 anhöriga till. Det är en riktig vinst lott
  För alla flyktingar som vi tvingas betala och plus så kommer de ta över landet
  Utan vapen , med alla muslim röster.

  Då kommer Sverige brinna överallt, alla kommer kommer uppföra som giriga egoistiska svin.
  Kasta sten som alla arabiska, afrikanska länder nu gör.

  Vi behöver fler som Jenny,
  för svenska folket har tystats av politiker som
  Använt Hitlers taktik. Att hota eller skrämma folket till tystnad . Det är bara
  Galningar som lyckas med det

  Gillad av 1 person

  1. Det är en så gott som vapenfri med vissa undantag invasion ser nu sker och våra maktgalna makthavare väljer att blunda och låta det ske bara dom får sitta kvar till slutet.

   Gilla

 4. Partiet Nyans är förhoppningsvis fritt från judiskt inflytande till skillnad från samtliga riksdagspartier och därför är det mitt val 2022,dessutom har de en realistisk chans att komma in i riksdagen.Det där med att kontakta arbetsgivare har jag som kanske bekant råkat ut för själv och den gången var mig veterligen ingen muslim inblandad.Det judiska olyckliga inflytandet på vårt samhälle måste brytas.Muslimerna äger inte ordet idag,de äger inga tidningar,saknar i praktiken inflytande på samhällsdebatten.Ordet hora är den maktlöses och förtvivlades språk.

  Gilla

 5. ”Nu vet jag att Partiet Nyans inte står bakom dessa åsikter utan att det tyvärr är ett visst klientel som dras till partiet och det är dessa supportrar som är farliga för samhället.”

  Får mig att tänka på en viss person som brukar skriva inlägg här…

  Gilla

 6. hot och mutor är den falska profetens melodi.
  hur ska det gå för det förljugna landet i norr, där det högsta hönset har lovat inför kamerorna att
  1. aldrig nånsin i framtiden kritisera djävulens religion islam?
  2. säga sig ha stor respekt inför den falska profeten muuu hahahaha mads vanföreställning?
  Jesus Christ said;
  ”You can see the shadow of Islam now darkening the nations. The religion of Satan. While he walks invisibly, the shadow cast by the density of his malice is darkening every area of the world. Soon it will no longer be a shadowy influence in America but an up-front reality as town after town falls to Sharia Law.
  .
  .
  .
  http://search.stillsmallvoicetriage.org/message.php?id=603&langCode=en-US
  islam is the religion of Satan, group where i share prophecies/warnings and information..
  https://vk.com/public182074982

  Gilla

  1. Sade verkligen Jesus Christ det om Islam,600 år innan Islams födelse? Det måste vara unikt att beskriva en företeelse som inte finns!
   Man häpnar.

   Gilla

   1. Jesus Kristus är Gud, densamme igår , idag och imorgon. Han har inte slutat sända profeter till världen, för att varna sina barn.

    och det står , enligt mig, väldigt tydliga varningar om islam i den heliga bibeln. varningar mot den falska profeten muuu hahahaha mad och mot dem som imiterar honom.

    right is right, left is whats left.

    det finns vissa likheter med Löfven och den falska profeten muhammad, vars vanföreställning vår Statsminister har lovat inför kamerorna att aldrig nånsin i framtiden kritisera. nämligen detta: att de båda var faderslösa vid tidg ålder.

    historien lär oss om att flera helvetesledare har samma erfarenhet,

    några exempel: Adolf Hiitler, Napoleon, Lenin, Nero, Djingis Khan, Aleister Crowley, Friedrick Niethze, Ivan Den Förskräcklige samt H. P. Lovecraft.

    av en såkallad tillfällighet så råkar det stå i den heliga bibeln att den rena och godkända religionen i Gud och Faderns Ögon är att uppsöka och hjälpa faderslösa i deras prövningar.

    Islam ÄR Satans Religion och lär nog vara här för att stanna. som det står om i den heliga bibeln så ska hela världens folk till slut tillbe Djävulen! enda vägen ut är Den Levande Guden Jesus Kristus. alla som inte är nedskrivna i lammets bok ska tillbe Djävulen.

    man kan misstänka att Regeringen inbillat sig att de ska få styra i Helvetet, eftersom de utsett sig själva till utbildare av falska profeter genom att starta ”imam skolor”. Tvi, Satans foster!

    och btw, samma dag, för någon vecka sedan – som jag kommer ihåg det, så fick jag see att Löfven varit på en skola i något rum – ett fotografi på honom och småbarn i en artikel online och så handlade det om att de berättade skräckhistorier, så fick jag se i en annan artikel att de har beslutat om att ta bort allting som refererar till den heliga bibeln i den Svenska Läroplanen.

    det varnas det tydligt mot kärringarnas fabler, ha inget att göra med dem står det i den heliga bibeln. ©

    den falska profeten muuuu hahahaha mad lärde knappast känna Gud utan snarare kom i kontakt med den demoniska sfären och uppfyllde Satans begär genom att STJÄLA, MÖRDA OCH FÖRSTÖRA! – det är det värsta exempel en människa kan imitera och det är stor skam på de ledare i världen som tolererar detta skämt från helvetet!

    Gillad av 1 person

   2. Det kan bli för mycket av det goda tydligen och sen tycker jag att du skall minnas att Allah är Större! Det är ingen slump att den goda religionen Islam växer så det knakar.

    Gilla

   3. islam är en vanföreställlning och det är Satans helvete bakom lögnerna.

    jag har sett den förbannade ormen, som du känner vid namn allah, i flera syner och drömmar. den är grotesk och förbannad som PHAN!

    du ska se den jäveln alltså

    Gilla

 7. Om det nu, mot förmodan, finns någon/t som skapat allting, så kan det väl inte vara både Allah OCH Gud. Det hade i så fall blivit en väldig konkurrens mellan dessa två högheter! Om jag vore envåldshärskare över världens folk, skulle jag förbjuda ALL religion. Det finns väl ingenting annat som ställt till med så mycket krig och elände!
  Den värsta av alla underliga religioner är Islam, helvetets och djävulens påfund!

  Gilla

 8. Vad en och annan uppenbart missat, så har de Abrahamitiska religionerna en och samma gud, oavsett vad de kallar denne … Gud, Jehova, Jahve resp. Allah, är ett och samma namn, fast på olika språk (allmänbildning …).

  Totalitära inriktningar har alltid funnits inom de tre grenarna. Noterar med intresse, att vissa ser upp till dessa avarter …

  Gillad av 1 person

   1. Du lärde dig med andra ord inget i skolan … Läs på om Abraham!

    För egen del, så är jag agnostiker och konstaterar tyvärr att religion allt för ofta utnyttjas inom maktutövning. Vissa religioner har till stor del växt ifrån det, medsn andra inte …

    Gilla

 9. Lite OT…
  Abraham var det inte han som drev omkring med sitt följe och lurade kungar att hans osedvanligt vackra hustru var hans syster? Flera kungar lät sig luras och gifte sig med Abrahams fru emedan de trodde att hon var hans syster. I gengäld erhöll Abraham guld, rikedomar och många fler tjänare som betalning. Även Lot var med ett tag men insåg efter en tid att detta var rent bedrägeri. Abraham var ju även kompis med Gud. Gud hade hört om Sodom och rådfrågade Abraham om detta han hört var sanningsenligt. Abraham vidimerade detta och Gud beslöt sig därför att förstöra Sodom och när han ändå var på G så strök Gomorra med också.

  Lot och hans hustru och deras båda döttrar bodde vid denna tid i Sodom. Lot fick besök av två änglar som varnade Lot om vad som var i görningen. Befolkningen i Sodom fick vetskap om att två änglar befann sig hos Lot. Folkhopen samlades utanför Lots bostad och krävde att änglarna skulle komma ut så att människorna kunde ha sex med änglarna. Lot lät då meddela att de kunde få hans två döttrar i stället och att de var oskulder. Folkhopen lät sig inte dock nöjas med detta varför Lot och hans familj tvingades fly. De ombads av änglarna att fly upp i bergen. Den som vände sig om skulle förvandlas till en saltstod. Tyvärr så kunde Lots hustru inte låta bli att vända sig om varför hon genast förvandlades till en saltstod. Dessvärre så flydde inte Lot med sina döttrar till bergen för de ansåg att vägen dit var för lång. I stället bosatte de sig i en närliggande by. Efter en tid så blev deras belägenhet där alltför riskfull så de beslöt sig för att fly upp i bergen.

  Väl där så trängtade Lots bägge döttrar att få barn. Därför beslöt Lots bägge döttrar att dricka sin far redlös med vin. Den första kvällen så hade den äldsta dottern sex med sin far och nästa kväll, när Lot var redlös, så var det den yngre dotterns tur. Och Lot märkte ingenting står det i skriften…

  Det finns avsevärt mer att berätta om Abraham och hur han till sist fick en son, inte genom sin hustru eftersom hon inte kunde sätta barn till världen utan genom sin hustrus tjänarinna.

  Läser man bibeln så är det mycken dryckenskap, mycket sex och mycket otukt som uppenbaras och allt är gott…
  Jesus förvandlade ju vatten till vin. Varför dög det inte med vatten? Nä det var ju fest. Drinkarnas paradis…

  Gilla

  1. Djävulen är fadern till alla lögner. Förresten har jag sett den Phan i flera syner och drömmar.

   har sett Abraham i en dröm också btw, troligen var det hans första möte med Gud, eller då han fick se frälsningen. det enda jag såg var iaf TVÅ ENORMA SOLAR som om det vore i öknen, möjligen att jag kunde förnimma ett tält där också. och samtidigt hade jag en enorm känsla av kärlek i mitt hjärta och som om Gud pratade med mig där, sen vaknade jag i sängen och hade samma känsla i hjärtat och så hörde jag som om det vore Abraham som sade till mig ”och jag bara looooog” på ren Svenska.

   en annan gång vaknade jag också i sängen och som om Gud pratade till mig i hjärtan, iaf så misstänker jag att det var två olika situationer, och jag tänkte/sade typ ”men människorna då” och det gjorde fruktansvärt ont. ganska säker på att det inte var samma morgon iaf,

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s