Greta Thunberg – made in Sweden

Efter det misslyckade klimatmötet i Madrid och en uppmärksammad fakebild på tågresan hem till Sverige, tog mirakelbarnet Greta Thunberg jullov och försvann från etern i några veckor. De flesta har nog tyckt att det varit rätt skönt att slippa läsa om klimatjesus så fort man slår upp en tidning och även klimatpropagandan från gammelmedia tonades ned.

Mycket har också grävts fram om familjen Thunberg/Ernmans utstuderade medverkan i att göra Greta till en fixstjärna från dag ett i samarbete med stora politiska krafter, vilket naggat ryktet i kanten och många drog en lättnadens suck när Greta tog en paus.

Vissa hade förhoppningar om att den överdrivna klimathysterin äntligen var över och att vi kunde återgå till normallläge igen, där vi istället skulle få möjlighet att fokusera på de riktiga miljöproblemen och till slut få en efterlängtad klimatdebatt där båda sidor får komma till tals istället för enbart en forskarpanel.

Men icke, klimataktivisterna har bara laddat batterierna och svensk MSM vässat klorna – imorgon är det dags för World Economic Forum i Davos och lilla Greta är redan på plats sedan några dagar tillbaka med allt vad det innebär. Hon har för övrigt redan hunnit skicka en varning till världsledarna om att en hård kamp väntar – ”you have not seen anything yet”.

Ordningen är således återställd och MSM har kört igång propagandamaskinen igen – bara de senaste dagarna märker man att Greta återigen är i fokus. Jag som läser internationell media dagligen kan verifiera att artiklar om Greta Thunberg inte varit särskilt förekommande trots hennes ”återkomst”, men i Sverige slår man på stora trumman och det är uppenbart att klimatfrågan åter ska högst upp på agendan – vilket är särskilt viktigt nu när folket börjar få nog av såväl invandring som en okontrollerbar grov kriminalitet samt kraven på regeringens avgång hörs allt oftare.

I dagens DN – vår alldeles egna indoktrineringsmaskin – går man så långt som att påstå att det inte är en slump att Greta Thunberg är svensk, eftersom hon likt Pippi förkroppsligar idén om att barn är kompetenta, vilket präglat hela 1900-talet från Bamse till Ellen Key.

Jag förväntar mig inte att DN ska närma sig kärnan genom att skriva om att Greta inte blev upptäckt av en slump utan att allt är iscensatt, men att man fortsätter driva lögnen om den lilla flickan som ensam ihärdigt kämpade för att få gehör för klimatfrågan och som genom ett trollslag blev en av de mest omtalade personerna i världen är direkt oseriöst. Att dessutom jämföra henne med Pippi Långstrump är en förolämpning – Pippi var handlingskraftig och gjorde allting själv utan någon hjälp från vuxna. Greta däremot åker fram på en räkmacka och har fått hjälp från dag ett.

Det är direkt osmakligt att svensk media fortsätter bygga på lögnen samt oförtrutet basunerar ut ensidig klimatpropaganda utan att det existerar bevis, men tyvärr är svenska folket överlag godtrogna och sväljer duktigt utan att ifrågasätta – en win-win-situation för såväl media som politiker och klimataktivister.

#vaknasverige

#geosserapengarsåräddarviklimatet

6 reaktioner till “Greta Thunberg – made in Sweden

  1. Sanslöst att DN skriver om denna arrangerade bluff …Alla jag pratar med vanliga människor dom förstår att det är en bluff…..men utbildade journalister o DN hänger med i hysterin….flertalet av DN’s läsare
    däremot tror säkert inte på bluffen.
    Så med säkerhet är dettaDN’s
    AGENDA bestämt av ägarna o Wolodarski.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s