Miljöpartiet stödjer slöja på barn och Per Bolund är lika feg som Morgan Johansson, Linda Snecker och Tobias Billström

Idag sällar sig Miljöpartiets språkrör Per Bolund till andra fega politiker som Morgan Johansson (S), Linda Snecker (V) och Tobias Billström (M) efter att ha blockerat mig från att kommentera på hans sida eftersom han inte vågar bemöta kritik.

Per Bolund publicerade tidigare idag ett inlägg där han tar parti för slöja på barn och vuxna kvinnor. Jag högg givetvis direkt och konstaterade i min kommentar att Miljöpartiet följer Partiet Nyans i fotspåren genom att bejaka slöja på barn samt att den feministiska regeringen inte verkar ha några problem med att 2-12 åringar tvingas in i förtryck redan från barnsben. Jag påpekade också att M stödjer slöjförbudet i Skurup eftersom han snöat in på SD.

Andra som kommenterat och var lika positiva som Bolund till detta kvinnoförtryckande plagg fick även svar på tal i tråden och jag bifogade även Galaxia Wallins utmärkta text om varför vi behöver förbjuda slöja på barn. Alla mina kommentarer är dock borttagna och jag kan inte längre kommentera några av Bolunds inlägg. Ty det är så svenska politiker utan ryggrad hanterar jobbiga situationer när de blir kritiserade och ifrågasatta – de tystar meningsmotståndare med en blockering.

Jag har varit kritisk mot Bolund flera gånger tidigare i inlägg rörande klimatet och Greta Thunberg utan att det varit några problem, men när det handlar om att stå upp för barn och vägra islamisering då är tydligen måttet rågat för de gröna miljöhycklarna. Jag antar att Mehmet Kaplans ande fortfarande svävar över extremistpartiet!

För min egen del är det ingen större förlust eftersom Bolunds inlägg inte är särskilt intressanta, men det är en principsak och ett allvarligt tecken när regeringsföreträdare, ministrar och partiföreträdare inte vill ta diskussionen med meningsmotståndare!

#vigillarintefegapolitiker

21 reaktioner till “Miljöpartiet stödjer slöja på barn och Per Bolund är lika feg som Morgan Johansson, Linda Snecker och Tobias Billström

 1. Politikers löner betalas av skattemedel och det är faktiskt deras förbannade skyldighet att vara öppna och transparenta gentemot folket. Att blockera någon som har motsatt åsikt och som dessutom har belägg för sina åsikter är så lågt att jag finner inte ord.
  Per Bolund – en ynkrygg som borde skämmas och offentligt bespottas!

  Gillad av 1 person

 2. Hej Jenny
  Per Bolund Mp var politiker som i stv politiska program 2016-2017,
  Gav kommunerna rätt att använda psykologernas hjälp för att lära
  medborgarna tänka rätt.

  Alltså han anser att vi medborgare inte tänkte rätt i flyktingfrågor
  Och bidragsfrågor osv och då ansåg han att vi ska hjärntvättas.
  Att psykologer skulle användas i hela den kommunala verksamheten för
  Att få det samhälle han ville ha. Känns det igen .

  Det innebär att först ska alla anställda i kommunerna och staten l
  Lära sig tänka rätt
  och sen ska de lära oss tänka rätt.

  Undra om detta att ”tänka rätt” är de vidriga generösa flyktingpolitiken,
  där slöja är regel
  månggifte tillåtet
  Is terroristernas paradis.
  Hela världens kriminella välkomnas till det dukade bordet
  som Svenskarna tvingats lämna ifrån sig.
  Det kan kanske förklara alla absurda lagar , regler och domar som ingen
  Människa tycks förstå.
  Där brottslingarna får avdrag på straff för de
  Är illigala flyktingar och får sen Amnesty för att stanna.
  Samtidigt som hela samhället rasar.
  Reglerna mina föräldrar hade
  Första gången Förlåter man halva, för man kan göra fel. Varnar för att fela igen
  Andra gången Riktigt straff och en riktig tillsägelse. Varna för nästa steg
  Tredje gånger. Straffas man ju helt för man visar att man ej ändrar sig.

  Om du kommer till Sverige och är van vid straff och sen slipper straff. Så gör det
  Att du tappar respekt för samhället och gör grövre fel.
  Okunniga Svenska politiker tänker helt fel och lyssnar på bokmal som kallar
  Sig forskare som är helt ute och cyklar.

  Hör ofta
  Gör om
  Och gör rätt men det kommer aldrig hända i ett land
  där politikerna gjort fel i 40 år och tror de har något att lära medborgarna

  Gillad av 1 person

  1. Ett bra sätt att göra mer rätt än fel är sannolikt att analysera saker på djupet innan man har åsikter om dem.
   Psykologer och psykiatriker kan säkert vara behjälpliga, tror jag. De vet mycket om hur hjärnan och samspelet fungerar oss människor emellan.

   Jag har talat med en del av dem i mitt politiska utåtriktade arbete. Vissa av dem anser att vi befinner oss mitt i en makaber media-inducerad masshysteri, men de talar tyst om det. De verkar rädda. Det förklarar en hel del faktiskt. Jag tror att de kan ha rätt, även om det först verkar märkligt.

   Om du själv tittar på vad du du röstat de senaste 40 åren, kanske du kommer se att du kanske själv har varit en del av masshysterin på något vis? Kanske har du trott på vad eliten har sagt genom media? Kanske har du fallit för deras lockbeten om guld och gröna skogar, bara de får makten?

   Gillad av 1 person

   1. Nej, det har alltid varit budskapet att Israel är den stora satan och palestinierna de oskyldiga lammen som slaktas.

    Jag träffade ett israeliskt par under en resa och de berättade om hur verkligheten ser ut för israeliska familjer. Det gav perspektiv och man insåg att man under hela sin uppväxt fått en falsk bild.

    Gilla

   2. Intressant. Jag pratade också med olika israeler på mina resor och fick olika intryck från olika israeler.

    Yngre israeler var oerhört paranoida och reste gärna i israeliska mindre grupper, som om hela världen var emot dem. Förmodligen indoktrinering i militärtjänsten. De trodde inte på gud så ofta, men ansåg sig vara judar ändå, med motiveringen att jude var en överlägsen ras. Det fick mig att skratta gott, men jag förstår nu att det finns många Nazi-sionister i Israel som inte skrattar åt det.

    En israel tyckte att problemet med Israel var minnet av förintelsen som drog ner humöret på hela landet, vilket sedan höll i sig hela året. Han stod inte ut.

    Så mötte jag israeler som flyttat ut permanent som meddelade mig att en israel måste vara utanför landet i minst tio år innan paranoian släpper.

    Jag har skrivit en del om Israel.

    Gillad av 1 person

   3. Jag anser att båda är lika goda kålsupare och att det aldrig kommer att bli fred där. Jag vet också att våra skattekronor i biståndet indirekt stödjer terrorverksamhet.

    Gilla

 3. Det sitter i ryggmärgen på en miljöpartist att tycka tvärt emot vad en sverigedemokrat önskar oavsett ämne. Dom skjuter budbäraren i stället för att ta till sig budskapet.

  Gilla

  1. Jo. Argumentationsfelet heter associationsskuld, eller om man liknar någon vid Hitler så kallas felet för nazistargumentet. Miljöpartiet är omåttligt rädda för att själva bli utsatta för detta argumentationsfel. Det är enkelt att utsätta även dem för det. Hitler var nämligen vegetarian. Många miljöpartister är vegetarianer. Felaktig slutsats: Miljöpartister, som är vegetarianer, är som Hitler.
   Eller man kan även göra associationen, men utan argumentationsfel: Iraks folk, som invaderades olagligt p.g.a. lögn, enl. hans Blix, vill inte vara invaderade av ”godhetens axelmakter”. Regeringen ingår i ”godhetens axelmakter” och begår därmed krigsförbrytelser mot Irak. Miljöpartiet sitter i regeringen. Hitler utgav sig för att vara god och begick krigsförbrytelser. Alltså är alla Miljöpartister och de som röstade på Miljöpartiet idag krigsförbrytare, precis som Hitler.
   Man kan även, med rätta, likna de flesta i den gröna rörelsen vid en förskrämd flock kaniner, som flyr diskussioner om ekologisk hållbarhet, som de tror kommer rubba deras traditioner. Traditionerna är viktigare än miljön för den s.k. ”gröna rörelsen”, såsom Hitlers vilja att invadera var viktigare än Tysklands väl, för Hitler.
   För att vakta den sekteristiska traditionen internt så skrämmer de förskrämda kaninerna varandra med ”Nils Flyg”, eller med ”ekofascism”, eftersom nassarna och fascisterna tydligen också utgav sig för att vara ”godhetens axelmakter” och bry sig om naturen.

   Gillad av 1 person

 4. Så klart de stöder det muslimska gubbväldet, det genererar ju röster. Är man dessutom så trångsynt så man inte förstår vad det innebär tyder på bland annat bristande empati.

  Gillad av 1 person

 5. Skulle gärna vilja veta motivationen till varför småbarn ska ha slöja!
  Tror mest det handlar om rädsla för att stöta sig med islam!
  Mycket bra inlägg Jenny!

  Gillad av 1 person

 6. Skulle gärna vilja veta motivationen till varför småbarn ska ha slöja!
  Tror mest det handlar om rädsla för att stöta sig med islam!
  Mycket bra inlägg Jenny!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s