Det är inget påhitt – det händer obehagliga saker i vårt land oavsett om vi vill ta det till oss eller inte

Kvällens rubriker från GP, Aftonbladet och Ystads Allehanda är lika deprimerande som vanligt.

*En man hittades död i en personbil på en parkeringsplats i Högsbo tidigare idag och polisen misstänker mord.
*En person har dödats och en är allvarligt skadad efter en dödsskjutning vid en pizzeria i Biskopsgården.
*Tunnelbanan mellan Fridhemsplan och Solna strand/Hallonbergen har stoppats efter order från polisen på grund av att en man uttalat ett bombhot.
*En polispatrull i Kristianstad besköts med raketer av ett tiotal maskerade personer natten till söndagen och nu ikväll skedde en ny raketattack mot poliser i Kristianstad där ett gäng om 15-20 ungdomar var inblandade.
*Gärningsman lurade sig in hos äldre i Tomelilla och stal bankkort.
*Två 90-åriga kvinnor rånade i sina hem i Limhamn.

Idag skrev en person som kommenterade i en av mina trådar att jag bidrager till att sprida hat samt otrygghet i landet med mina inlägg, han menade att om vi inte hade haft smarttelefoner, datorer eller Facebook så hade vi ansett att Sverige var lika tryggt som förr. Men det är inte påhittat utan det händer obehagliga och skrämmande saker dagligen runt om i landet oavsett hur hårt vi blundar.

Att leva i förnekelse som vår regering gör 365 dagar om året hjälper föga om vi vill komma tillrätta med problemen. De flesta svenskar önskar sig en ny regering nästa år, men hur det ska kunna gå till när de flesta fortfarande knyter näven i fickan och knappt orkar resa sig från soffan istället för att gå man ur huse för att protestera offentligt är det ingen som vet. Kan vi hoppas på att polisen tröttnar och organiserar en statskupp?! Nej det kan vi nog glömma i Sverige – vi sitter där vi sitter, i klistret.

#detnyasverige
#vigillarintefegapolitiker

2 reaktioner till “Det är inget påhitt – det händer obehagliga saker i vårt land oavsett om vi vill ta det till oss eller inte

  1. Brytpunkten kommer att komma eftersom vårt land blir till driftkucku i alla andra länder i Europa och fler och fler ser hur galet läget är men sedan hur länge det dröjer innan någonting konkret händer siar gudarna om. Hoppas det sker under 2020 att vi kan sparka ut denna självmordsbenägna regering för att aldrig få se dem igen!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s