Ungdomsrånen ökar även i lilla Ystad men det är förbjudet att prata om orsakerna

I måndags vid 17-tiden blev en 14-årig pojke rånad av ett knivbeväpnat ungdomsgäng när han gick längs Maria Munthes gata i centrala Ystad. Ett gäng på uppåt tio pojkar kom fram och rånade honom. Pojkarna i gänget uppges vara mellan 15 och 20 år gamla samt en del var beväpnade med kniv. 14-åringen tvingades att lämna ifrån sig såväl sin jacka som plånbok.

Polisen ser allvarligt på händelsen och vill nu ha allmänhetens hjälp att lösa rånet.
-”Det handlar om ett personrån och det är väldigt allvarligt. Tyvärr har vi haft en del liknande händelser den senaste tiden.Till exempel i Norra Promenaden.”

Sen eftermiddag mitt i stan – det kan hända vem som helst, hade kunnat vara min son. Fega kräk – vi vill inte ha dessa ligister här!

Skulle polisen få fatt i dem är de ändå för unga för att kunna straffas och vad ska den redan överbelastade socialtjänsten göra? Bor dessa yngel ens i Ystad kommun eller åker de hit och begår brott? Man blir så ledsen över den här förfärliga utvecklingen som sker framför våra ögon.

För ett tag sedan försökte två lokala KD-politiker ta upp problemet med kriminella ungdomsgäng, det ökande droganvändandet samt försäljningen som är utbredd, där man kopplade det till de många utrikesfödda ungdomarna i kommunen. Men som förväntat blev det ramaskri på vänstersidan av ett sådant vågat uttalande och rasistanklagelserna haglade tätt från bl.a. S och V.

Där har vi en del av kärnproblemet – ingen vågar eller vill prata om orsakerna till den destruktiva och farliga samhällsutvecklingen, varför detta fritt kan fortgå medan våra ryggradslösa beslutatsfattare ser på!

#detnyasverige
#vigillarintefegapolitiker

14-åring knivrånad av ungdomsgäng – polisen vill ha allmänhetens hjälp

Mer av kriminalitet och droger än vad vi tror

5 reaktioner till “Ungdomsrånen ökar även i lilla Ystad men det är förbjudet att prata om orsakerna

  1. Vad är det för fega Kd:are i Ystad? Kalla en spade för en spade. Tala klarspråk om problemet och vidta åtgärder. Inga tonåringar skall behöva terrorisera små orter runt om i Sverige.

    Gilla

  2. De flesta kommuner är inte större än att man då och då stöter ihop med kommunala företrädare, att då i förbigående påtala att man oroar sig för samhällsutvecklingen eller väntade nedskärningar pga alltför stort asylmottagande eller något liknande är ett sätt att reagera på utvecklingen. Det funkar förstås bäst om det görs på ett korrekt sätt. Om bara några fler agerade på så sätt skulle politikerna känna sig obehagligt obekväma. Och genomskådade. Och pressade att finna lösningar. Kommunpolitikerna har så länge pressats från vänstermedia att de blivit vilsna och behöver lite hjälp att bli sig själva igen.

    Gilla

  3. Det börjar väl bli dags att ställa Bendtz mfl mot väggen.Djävla kräk som gömmer sig på sina tjänsterum och gör sig oanträffbara.Må djävulen ta dem.

    Gilla

Lämna en kommentar