Varbergs församling skippar årets julklappar till personalen och skänker istället pengar till klimataktivister

Ännu ett bevis på att det var en bra idé att lämna Svenska kyrkan för två år sedan. Jösses – jag hade fått spader om mitt företag hade skänkt pengar till det vänsterextrema aktivistnätverket Extinction Rebellion istället för ge de anställda julklappar! Kunde man inte valt något välgörande ändamål istället som Barncancerfonden, Hemlösa.se, GAPF eller Frälsningsarmén?

Man upphör aldrig att förvånas över hur vänstervridna kyrkan har blivit och även om det finns undantag så verkar aktivismen ha fått fritt spelrum. Tvi vale!

#onlyinsweden

https://www.friatider.se/svenska-kyrkan-ger-27000-kronor-till-klimatsekt-k-ndes-naturligt

8 reaktioner till “Varbergs församling skippar årets julklappar till personalen och skänker istället pengar till klimataktivister

  1. Kyrkoherde Fredrik Ivarsson i Varberg är generös med sin personals julgåva och ger bort den. Hur tänker man då? Han borde väl som en god kristen i tysthet ha lämnat över sin egen lön till XR om han nu är så korkad att han vill stödja XR. Inte ta andras julklappar. Det är ju hårresande nonchalant. Kyrkorådet i V. tror väl också att de ska få beröm från globalisterna, dvs från dem som i själva verket hatar kyrkan. Huga. Prällen går ut offentligt med idiotin och visar sig därmed inte bara vara en farisé utan även en nyttig idiot. För övrigt ser jag dussintals insamlingar för behjärtansvärda ändamål varenda dag och undrar om Sverige verkligen spenderar de indrivna skattemedlen på rätt ändamål. Vad använder tex SIDA sina 40 miljarder till när så mycket mer tydligen behöver samlas in? Allas-lika-höga löner?

    Gillad av 1 person

    1. Det är fd muslimer som konvererat.Stackarna kan sedan hävda förföljelse av religiösa orsaker ifall deras putte skulle ifrågasättas.Sverige är en humanitär och rättsäker stat som inte kan utvisa dessa.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s