Budskapet i FN:s nya rapport är solklart – vi måste agera nu innan det är för sent och utsläppen måste minska med 55% innan 2030 annars väntar katastrofen runt hörnet

FN är som bekant på väg mot ekonomisk konkurs och globalistorganisationens desperata försök att få in pengar blir allt mer tydlig när man skriker högre och högre om klimathotet.

Idag presenterades FN:s årliga utsläppsrapport ”Emissions Gap Report” som är framtagen av några av ”världens ledande vetenskapsmän” och som visar en ökning av den globala uppvärmningen. Det är G20-länderna – särskilt Kina och USA som står för de två största utsläppen av växthusgas – som bär den största skulden, tillsammans med Ryssland och EU som gör alldeles för lite för att tackla krisen.

Budskapet är tydligt – utsläppen måste minska med 55% till 2030 annars är det kört och vi kommer inte att lyckas rädda planeten.

Inger Andersen, FN:s Miljöprogramchef, menar att det kommer att krävas politisk vilja, men vetenskapen säger att vi kan klara det och att misslyckas är inget alternativ.

I vanlig ordning är det inga andra teorier som presenteras varken av FN eller media, utan alla förväntas svälja dessa klimatalarm samt villigt spendera sina surt förvärvade skattekronor på ett överdrivet klimathot vars enda syfte är att fylla fickorna på egocentriska globalister med en smutsig agenda.

För övrigt noterar jag att Greta kommer att behöva ragga plats på en ny båt direkt efter klimatkonferensen i Madrid som hon är på väg till, eftersom FN:s klimatkonferens går av stapeln i Glasgow i slutet av året, så julfirandet får nog prioriteras bort – men vad gör man inte för klimatkampen.

Att delegater flyger hit och dit över halva jordklotet för att deltaga i klimatkonferenser flera gånger per år verkar dock inte skynda på den stundande katastrofen – it’s ok when we do it!

#klimathycklare
#vaknasverige

https://www.aljazeera.com/news/2019/11/step-climate-action-face-catastrophe-report-191126095336817.html

climate.jpg

10 reaktioner till “Budskapet i FN:s nya rapport är solklart – vi måste agera nu innan det är för sent och utsläppen måste minska med 55% innan 2030 annars väntar katastrofen runt hörnet

  1. Spelar det någon roll i sammanhanger om så inte en enda människa tror på det? Miljön och klimatet ändras oavsett vad du tror.

   Gilla

 1. Varför inte bygga en mur runt FN-byggnaden och lägg hög tull på allt som skeppas in där? (… eller ännu bättre – bygg om den till bostäder, då det är ont om detta i området …) Det finns två stora vuxendagis till, som borde gå att använda till något vettigare än idag. De i Bryssel och Strassburg …

  Gillad av 3 personer

  1. Skaffa dig makt så kan du förverkliga dina och mina drömmar.Du kan inte ha rätt utan makt men makt utan rätt och vem fan har gett eu makten att förstöra våra samhällen och i kulisserna låta globalisterna styra,jo de har gett sig själv den makten.
   #gededjävlarnanådastöten

   Gilla

 2. I min oro för framtiden finns inte klimatet utan den förändring som de senaste decenniernas politiker åstadkommit när de förvandlat detta lugna och framgångsrika hörn av världen till ett mångkulturellt och laglöst inferno.

  Gillad av 3 personer

  1. Fast det är ändå vår livsstil som är hotet mot mänskligheten.Vi ser följderna av att leva ett utsvävande liv.Livsstilssjukdomar och här i väst är cancer den vanligaste dödsorsaken.Mångkulturen kommer in med bokstavligen friskt blod,tyvärr är vårt sätt att leva dödsdömt,tyvärr.Miljögifter är den största boven och i minst tio år har forskare varnat för infertilitet.Problemen löser sig av sig själv.Det är obekvämt att kanske behöva ta en papperspåse istället för en plastpåse och man häpnar över hur egoistiska människor är.Den som verkligen tänker på kommande generationer verkar vara Greta.Det skall hon ha en eloge för även om också jag tycker att hon är något vrickad emellanåt.

   Gilla

   1. Problemet är överbefolkningen, men det törs ju ingen jävel nämna i sammanhanget. Enklare att skuldbelägga ett lilleputtland som Sverige som har ca 0,04 % av jordens befolkning, men en jävla massa idioter som alltid vet bäst. Skulle kunna utveckla mer, men orkar inte just nu av olika skäl….

    Gilla

 3. Du och alla vi andra måste förstå att klimatkrisen är något som bara berör och därför bara kan motverkas av fotfolket. Det fina folket som talar vitt och brett i media och på konferenser om krisen kan fortsätta åka med sitt privatplan och sin yacht utan en tanke på klimat och miljö……eller

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s