Vem är förvånad?

Så hände det till slut – SD blev för första gången största parti i Sverige, men det kommer väl inte som en överraskning för någon.

Sverigedemokrater runt om i landet kan idag fira med skumpa, medan övriga slickar sina sår och funderar över vad som gått fel. Det är nämligen långt ifrån alla partimedlemmar i sjuklövern som förstår vad SD:s framgång beror på, vilket troligen har att göra med att de hellre blundar än tar in den hårda verkligheten som man varit med och skapat.

Aftonbladets Lena Mellin menar att det är Löfvéns och Kristerssons fel eftersom de är för dåliga, men det har inte bara med person att göra utan huvuddelen handlar om vilken politik man bedriver.

I Moderaternas fall hade man tjänat på att byta partiledare eftersom partiet på sistone ändrat mycket i sin politik, vilket skulle kunna tilltala många väljare om rätt person förde fram budskapet. Men vad gäller S hade det inte gått mycket bättre bara för att Ardalan eller Magdalena satt vid rodret då Miljöpartiet och deras alltför stora inverkan på regeringspolitiken är sossarnas akilleshäl, tillsammans med en oförmåga att tänka nytt inom politiken. Dessutom är man inte beredd att erkänna de fel man gjort och som försatt landet i den kaosartade sits som vi nu befinner oss i!

Vid dagens misstroendevotum i riksdagen mot Morgan Johansson, är utkomsten redan känd och efter den här opinionsundersökningen lär beslutet hos dörrmattorna C och L vara cementerat, eftersom man aldrig skulle ge minsta lilla finger till SD. Det är helt enkelt en principsak, för när det står mellan makt samt svenska folkets rätt till trygghet är valet lätt och man vänder resolut ryggen åt framtidens barn!

#sommanbäddarfårmanligga

Bildkälla: Aftonbladet

6 reaktioner till “Vem är förvånad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s