SD har öppet mål och ingen förstår varför partiet fortsätter öka

I samband med sitt anförande i partiledardebatten om EU, deklarerade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson att SD begär att en omröstning om misstroende mot justitieminister Morgan Johansson (S) ska hållas.

Åkesson beklagar att det inte finns stöd för ett misstroende mot Johansson, men menar att det finns en gräns för hur mycket man kan misslyckas med sitt uppdrag och att justitieministern inte har lyckats med något på fem år, varför det är dags att avgå.

Raka rör och självklart har Åkesson helt rätt i sin bedömning!

Den lilla knähunden Annie Lööf menar dock att ett misstroendevotum ska hanteras varsamt och inte är något man slänger sig med för att regeringen inte gör som oppositionen vill och understryker att det viktiga nu är att se till att polisen kan bekämpa brottsligheten.

Ja den har vi aldrig hört förut och man har heller inte haft lång tid på sig att sätta igång – säg som det är istället Annie – Du vill precis som Sabuni inte förlora Din maktposition nu när Du är så nära köttgrytorna!

Sedan undrar övriga partier varför SD hela tiden växer sig starkare… det är ju öppet mål och såväl Liberalernas som Centerpartiets ryggradslösa agerande knuffar de facto besvikna väljare rakt i SD:s famn. SD behöver inte ens anstränga sig och vid nästa val kan de istället använda valkassan till en sjuhelvetes firmafest där för det är uppenbart att övriga partier varken förstår eller ids vilja göra något för att visa att de själva är redo att kämpa för ett bättre Sverige!

Samtidigt lyser rädslan för SD igenom i de inlägg och kommentarer som skrivs av socialdemokrater samt andra tillbedjare av den rödgröna falangeln med dess stödpartier. Man är som paralyserad och hänger helt upp sig på att SD kommer allt närmare makten istället för att se över sin egen politik genom att komma med nya idéer som kan trycka till motståndarna.

Det svenska politiska etablissemanget blir alltmer patetiskt för var dag som går och man får hoppas att något parti snart rycker upp sig, eller att några bryter sig ur och bildar ett nytt uppstickarparti – annars har vi en mycket tråkig valrörelse att se fram mot 2022!

#onlyinsweden
#skyllpålööfochsabuninärdetsmäller

6 reaktioner till “SD har öppet mål och ingen förstår varför partiet fortsätter öka

 1. Fler poliser löser varken socioekonomiska problem, eller sekteristiska problem, som kommer av massinvandringen och kramandet av ”mångkulturalismen”/sekterismen. När något händer blir det fler poliser som kommer dit, men alltid för sent. Man måste ha förmåga att se samband och man måste börja i rätt ände när man löser problem!

  Åkesson vill enbart lösa det sekteristiska problemet och vänstern vill bara lösa det socioekonomiska problemet och högarvoderad politikeradel ropar på poliser och Storebrorsamhället. Nästan ingen stödjer Vetenskapliga partiet som ser alla problemen och lösningen.

  Ja, vi behöver fler poliser, såsom det blivit, men givetvis poliser med högt IQ och högt EQ, som får ordentligt betalt, kan se samband och förstår hur man förebygger brott och hittar kriminella med fingrarna i syltburken.

  Ja, vi behöver ett rättssystem som fungerar och låser in de kriminella/terroristerna och utvisar dem.

  Ja, vi behöver mentalvård för svenska våldsbejakande sekterister givetvis.

  Men vi behöver också ett mer jämlikt samhälle.

  Alla EU-vurmare i 8-partiet tycker bevisligen att de fattiga ska bli ännu fattigare, vilket EU skapat för 90% av folket som förlorat sina förmögenheter, enligt lars bern och Credit Suisse, Nej till EU och Proletären. Det råder ingen oenighet om tillståndet efter 25 år av EU. EU är bajs.

  I detta EU-lurendrejeri ingår numera högerpartiet SD och är således ingen lösning. Inte heller det EU-vurmande V är ett alternativ längre. Det syntes inte enbart i EU-valet, men även extra tydligt när Amineh Kakabaveh blev utesluten när hon ville värna flickor och kvinnor mot islamisterna i förorten. V har förfallit totalt.

  Så vad är alternativet? Du vet alternativet, Jenny! Meditera på saken!

  Gillad av 1 person

 2. Martin G drömmer fortfarande likt Jerzy Sarnecki att den socioekonomiska faktorn gör folk kriminella om det var så hade vi haft dessa problem jämt. Jag och många andra tror däremot mera på att ledarskiktet i många av gängen bara fortsätter den livsstil de hade i hemlandet och den största skillnaden de upplever är att här har det få eller lindriga konsekvenser. I hemländerna kostade en upptäckt stöld kanske en hand här på sin höjd en pratstund med en kurator. Här krävs nog tyvärr mycket mer än pizza och hoppborg om svensson ska få tillbaka sin frihet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s