Reinfeldtsdoktrinen kan komma att fortgå även efter valet 2022

Dansk media uppmärksammar idag att Sverigedemokraterna går som på räls och strävar mot att bli Sveriges största parti. I den senaste opinionsmätningen från SvD i september får partiet 22,7% av rösterna och de har potential att bli lika stora som Socialdemokraterna.

Det är uppenbart att SD gick vinnande ur JÖ eftersom de fortsätter att stiga i opinionen. Dessutom krävs det inte mycket arbete från deras sida eftersom varje sprängdåd som sker runt om i landet genererar nya röster till SD.

Den moderata partiledningens osmarta drag att låta Reinfeldt få fritt spelrum under partistämman, förklätt till ”pausunderhållning”, lär inte minska effekten – bara hans blotta närvaro gör att SD kan fira nya triumfer.

Om SD blir största parti i valet 2020 kommer Socialdemokraterna och Moderaterna troligen att samarbeta samt bilda koalitionsregering tillsammans med Centerpartiet – allt för att hindra SD från att få inflytande.

Det är inte alls omöjligt att Annie Lööf kommer att bli Sveriges nya statsminister eftersom hon varken tillhör S eller M. Den så kallade oberoende statsministerkandidaten Lööf, som även deltagit i Bilderbergmötet, kommer i sann Reinfeldtsanda att driva globaliseringspolitiken vidare. På så sätt kan S och M slippa smutsa ned sina fingrar samt kan skylla den fortsatta nedmonteringen av välfärdsstaten, som Reinfeldtsdoktrinen grundade, på Lööf.

Man använder således SD-skräcken som en dålig ursäkt för att fortsätta öka den sociala misären.

Ett förfärligt scenario helt klart, men tyvärr inte omöjligt. Det enda som skulle kunna sätta käppar i hjulet vore om SD fick egen majoritet, det vill säga över 50% av rösterna, vilket inte är troligt i dagens Sverige.

Sverige har aldrig varit i större behov av en folkrevolution än nu – men alla tecken tyder på att en folkresning mot överheten inte finns på kartan, utan det kuvade folket fortsätter tigande att betala och knyta näven i fickan!

#detnyasverige

Bildkälla: Berlingske

3 reaktioner till “Reinfeldtsdoktrinen kan komma att fortgå även efter valet 2022

  1. DÖ-partierna har visat vad de går för!

    Jag håller med Hagenbo; det är inte längre höger eller vänster. Det är folket mot makteliten.

    Gilla

  2. Jag tror inte m och s kommer bilda regering. Detta är inte tyskland. Frågan är om alliansen återuppstår eller om det bildas ett konservativt block. Du är lite ute och cyklar, jenny.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s