Sverige ger bort medborgarskap på löpande band och även om människor väljer att flytta tillbaka till sina hemländer så blir alla barn de föder automatiskt medborgare

Det är ingen nyhet att Sverige ger bort medborgarskap alltför lättvindigt och kravlöst. Nu visar det sig dessutom att alla medborgare, utan undantag, har rätt att föda så många barn de vill utomlands och att alla barnen automatiskt blir svenska medborgare.

Under regeringen Löfvéns styre har man dessutom lättat upp reglerna ännu mer!

Ungefär 467.000 personer fått den här rättigheten sedan 2010 och alla barn de föder även i sina hemländer, eller om de flyttar till ett annat EU-land till exempel, blir automatiskt medborgare, om de ansöker. Vilket inte är särskilt komplicerat – man behöver inte ens gå till ambassaden för att söka om medborgarskap utan kan skicka med de papper som man påstår uppfyller Skatteverkets krav.

Den duktiga grävande journalisten Rebecca Weidmo Uvell, har tagit fram skrämmande fakta om detta mygleri och hon ställer en mycket relevant fråga:
”Om en utlandsfödd med medborgarskap föder sitt barn i Sverige ska givetvis barnet bli medborgare. Men om vederbörande flyttat utomlands ska den rättigheten inte finnas. Varför ska barn födda i andra länder av utländska föräldrar, även om de råkar ha stannat tillräckligt länge för att bli medborgare, automatiskt få medborgarskap och svenska pass till alla sina utlandsfödda barn?”

Föga förvånande är det dessutom de stora flyktingländerna som dominerar medborgarstatistiken och med ett medborgarskap följer även rätt till barnbidrag!

#onlyinsweden
#myglerietvetingagränser
#vaknasverige

https://uvell.se/2019/10/15/evighetsmaskin-av-medborgarskap/

4 reaktioner till “Sverige ger bort medborgarskap på löpande band och även om människor väljer att flytta tillbaka till sina hemländer så blir alla barn de föder automatiskt medborgare

  1. Det är ju små summor. Svarar myndigheter till tex barnbidrag. Till hundra tusentals som inte fötts eller bott här.
    Konstigt det handlar om 1200 kr per barn och många hundratals miljoner.
    Jag anser det skulle göra mycket mer nytta till våra pensionärer.tänk om varje pensionär fick 1200 kr till i månaden.
    Alltid prioriterar Svenska politiker icke Svenskar och parasiter.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s