Lågkonjunkturen närmar sig och nu ökar arbetslösheten

Nu börjar de sämre ekonomiska tiderna att märkas så smått bland uppsägningarna. I september varslades 3.900 personer, vilket enligt Arbetsförmedlingen är i nivå med snittet de senaste 12 månaderna, men klart högre än siffrorna vid samma tid förra året på 2.800. Man ser även att ungdomsarbetslösheten ökar för första gången sedan 2013.

Den totala arbetslösheten började öka redan i somras. I september var 353.000 personer inskrivna som arbetslösa på Arbetsförmedlingen, vilket är 11.000 fler än samma period förra året.

Månne är sötebrödsdagarna snart slut för medelsvensson när vi går mot hårdare tider. Kanske kommer inte det kuvade folket att stillatigande genomleva en lågkonjunktur skapad av egocentriska makthavare som enbart är ute efter att sko sig själva samtidigt som man samlar godhetspoäng genom att agera humanitär stormakt? Den som lever får se!

#detnyasverige

Källa: SvD Näringsliv

6 reaktioner till “Lågkonjunkturen närmar sig och nu ökar arbetslösheten

  1. Stackars Sjökvistar,n inga vinster att dela ut Kommunisterna har sina händer i vinstföretagens fickor för att stjäla och dela ut! Allas lika värde kallas detta eller omfördelning i deras ordbok i min ”REN STÖLD”

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s