Att kasta sten i glashus…

Hilary Clinton twittrade under gårdagen om situationen i Syrien, där hon retweetade en post från en korrespondent på NBC och hon anklagar i sin tweet president Donald Trump för att allt är hans fel, trots att han bara uppfyller sitt vallöfte. Kritiken lät dock inte vänta på sig. 😁

#kastaintesteniglashus

9 reaktioner till “Att kasta sten i glashus…

 1. Det är på sätt och vis lustigt att alla försök att smutskasta och störta Trump fått motsatt verkan. Den ena vidrigheten efter den andra som ‘Demokraterna’ sysslat med har avslöjats. Där kan vi prata om organiserad brottslighet, som är på en nivå som får det som Al Capone & Co. ägnade sig åt att ses som harmlöst. Snacka om att vara fientliga mot sitt eget land …

  * Trumps ‘ryska koppling’ i samband med presidentvalet, som i stället visade sig vara Clintons.
  * Clintons uranaffärer med Ryssland.
  * Pedofilhärva.
  * Ukraina … (där nya detaljer fortfarande dyker upp)
  * Mycket annat och mer avslöjanden är väl troligen att vänta …

  Gillad av 3 personer

 2. Ja, herregud! Världen är galen, men galnast av alla verkar demokraterna i USA vara. Det är mycket olyckligt med dessa vilda utfall mellan de politiska lägren eftersom de sliter isär gemenskapen inom landet och skapar förutsättningar för inbördeskrig i ett läge där istället ett enande av USA skulle bättre tjäna befolkningen.
  Jag kan inte se annat än att detta är ett sätt att störta nationalstaten iscensatt av de mörka krafter som vi kallar ”Den djupa staten”, Illuminati och annat.

  Gillad av 2 personer

  1. Så upplysta är de inte att de ska kallas ”illuminati”. Då smickrar du enbart mycket oupplysta omoraliska och kriminella individer, men den djupa staten har ändå definierats ganska väl. Den har dessutom avskaffats några gånger av politiker med karaktär, som dessutom har fått sätta livet till för att de ville folket väl.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/10/13/problemet-lost-sa-far-vi-fred-och-valfard-i-hela-varlden-avskaffa-fractional-reserve-banking/

   All heder åt de hederliga politiker som organiserar sig, samverkar och väntar tålmodigt på att folket ska vakna.

   Gillad av 3 personer

 3. Trump kunde inte fått en bättre motkandidat än den kriminella Hillary Clinton som korrumperade DNC. Hade Trump fått möta Bernie Sanders, eller Tulsi Gabbard så skulle han garanterat ha blivit slarvsylta. Varför Kaviarvänstern inte för fram de namnen är inte så konstigt. De sitter i monopolkapitalets knä och monopolkapitalet äger fulmedierna.

  Gilla

  1. Bernie Sanders har definitivt inte alla hästar hemma.

   https://www.naturalnews.com/2019-09-05-bernie-sanders-announces-support-for-global-eugenics-and-depopulation.html

   Han är också inte långt till att ‘trilla av pinnen’, även om hans fysiska status verkar bättre än Hillary Clintons. Hon har haft det svårt ett tag när hon bl.a. skall ut ur limo’n. Samtidigt varit misstänkt tjockt klädd, som om hon dolde något under kläderna.

   Tulsi Gabbard lirar i samma parti som Trump, så det beror på vem de vill skicka fram i rampljuset. Med tanke på att Trump är den som har ledaregenskaper, så påverkar det naturligtvis.

   Gilla

  1. Gå in på hans twitter: senaste tweet för 8 timmar sen.

   ”Bakom kulisserna” har mycket intressant information som man inte kan läsa i MSM.

   Varför skämma ut sig med att publicera uppenbara lögner?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s