Väljarna börjar tröttna på att höra politiker lova mer än de kan hålla

1992 släppte Orup låten ”Från Djursholm till Danvikstull” och efter att ha tagit del av ingressen till SvD:s artikel om dödsskjutningarna i Stockholm kanske det är läge för en ny version av låten som kan döpas om till ”Från Tensta till Hornstull – förslagsvis med gästspel av någon rappare från orten för att få den rätta prägeln.

Det landar på 14 döda och 18 skadade i 65 skottlossningar hittills i år i Stockholmsregionen, där allt fler barn är såväl förövare som offer. Lägg därtill alla dödsskjutningar i övriga Sverige så har vi ett härligt hopkok!

Men glöm för all del inte Morgan Johanssons förmaningar om att antalet skottlossningar minskar och att det inte finns någon anledning till oro eftersom regeringen och polisen har läget under kontroll. Jo men säkert, dra den om Rödluvan också!

I kvällens DN skriver man att en klar majoritet av väljarna enligt en ny undersökning från Ipsos inte tror att politikerna klarar av att göra det som krävs för att stoppa skjutningarna. Så konstigt att väljarna inte tror på minister Johanssons floskler, jag förstår inte varför.🤔🥴

#onlyinsweden
#avgåregeringen

2 reaktioner till “Väljarna börjar tröttna på att höra politiker lova mer än de kan hålla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s