Den röda tråden är bedrägeri

Som jag skrev om tidigare idag så har Expressens krönikör Alex Schulman proklamerat att Greta Thunberg är störst av alla svenskar genom tiderna, trots att det är många människor världen över som aldrig hört talas om flickebarnet. Trots att allt handlar om ett bedrägeri som lär hamna i historieböckerna och lilla Greta inte alls upptäcktes av en slump, så låtsas Schulman inte om detta, men han lär få äta upp sina ogenomtänkta ord inom en snar framtid precis som så många andra. Det är faktiskt makabert att en hel mediekår sluter upp bakom decenniets största bedrägeri, men värst av allt är att svenska folket inte ser igenom lögnen!

Att bli utsedd till ”årets svensk” på falska premisser är dock inget nytt – vem minns till exempel inte Refaat El-Sayed som 1985 blev utsedd till Årets svensk av Rapport, men när det kom fram att han ljugit om sin bakgrund och inte var doktor i biokemi samt det senare uppdagades att hans företag Fermenta haft ekonomiska oegentligheter så var bedrägeriet ett faktum.

En annan mycket aktuell person som ljugit sig in i Sverige och tagit sig ända upp i Socialdemokraternas partiledning är den nya kronprinsen Ardalan Shekarabi – född i Manchester, Storbritannien, men fick uppehållstillstånd som politisk flykting från Iran med ett CV som inte håller för granskning. Har vi otur och Stefan Löfvén avgår innan valet 2022 så kommer Shekarabi att bli Sveriges nya statsminister.

Ärlighet varar längst eller hur var det nu? Det är uppenbart att svenskar överlag är lite för naiva och mer kritiskt granskande hade varit önskvärt!

#vaknasverige

7 reaktioner till “Den röda tråden är bedrägeri

  1. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Det är en hel kennel av ”gravade hundar” i Sverige de senaste decennierna som inte tål att obduceras. Lögnerna står som spön i backen och den i överkant stupida svensken sväljer alla lögner.
    När lögnen i samhället företräder sanningen är det slut på civilisationen.
    Siste man släcker lyset och stänger dörren.

    Gillad av 1 person

  2. Doktorn som inte var doktorn. Bedragaren som njöt av uppmärksamheten kommer vi ihåg.
    För huvuden rullade då som nu på alla som såg igenom den falska ytan.

    Vi har yttrandefrihet men det gäller bara om vi säger det politikerna vill.
    Säger man sanningen så får man stämpel som bedragare eller rasist. Förlorar jobbet .

    Medan den riktiga bedragaren solar sig i kändis ljuset, tills det inte längre går att förneka.
    Ja. Då tystas allt ned med hjälp av Stat och media.
    Och alla inblandade låtsas som inget hänt.

    Men aldrig tar man bort stämplen på alla dessa människor som försökte rädda staten och samhället.

    Undrar faktiskt hur Greta storyn kommer sluta, för många huvuden har rullat pga henne.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar