Pekpinnarna haglar tätt – vi måste vakna upp, inse allvaret och ta vårt ansvar genom att strejka för klimatet

Indoktrineringen för att göra oss alla till klimatalarmister fortsätter enligt plan med dagliga pekpinnar och imorgon är det fredag igen. Men glöm after work och fredagsmys – det vi numera ska förknippa fredagar med är ”Fridays for futures” och imorgon strejkas det tydligen på 157 platser i Sverige.

Aftonbladet har denna morgon, förutom en offerkofta-artikel där Greta pratar ut om ”hatet” mot henne och menar att hon inte är sjuk bara annorlunda, även en debattartikel där 22 personer från nätverket ”Unga verksamma inom hållbarhet” uppmanar svenska folket att enas bakom vetenskapen eftersom passivitet inte längre är ett val.

Deras fem krav till politikerna får dock gruppen att framstå som oseriös eftersom punkt 4 sticker ut rejält. Det blir lätt patetiskt att uppmana politikerna att lyssna på den förenade vetenskapen och lyssna på klimatforskningen, när man enbart lyssnar på en källa och ignorerar resten. IPCC är trots allt ett politiskt organ kontrollerat av FN och vill man få med sig hela världen – eller åtminstone Sveriges invånare – på tåget, så måste man också kunna bevisa att teorin håller när man skrapar på ytan.

Greta och klimatrörelsen står inte oemotsagd av den förenade vetenskapen – tvärtom, men dessa kritiska röster får på inget sätt komma till tals och visa fakta varken i svensk media eller FN. Detta borde vara en väckarklocka för svenska folket att våga ifrågasätta varför man inte får hela bilden!

#vågakämpaemotindoktrineringen
#vifårintehelabilden

4 reaktioner till “Pekpinnarna haglar tätt – vi måste vakna upp, inse allvaret och ta vårt ansvar genom att strejka för klimatet

  1. För mig, så står punkterna 1 och 5 ut, då det är kopplat till hybris. Punkt 3 är precis som med Kyoto-protokollet inget annat än omfördelning av kapital på socialistisk manér. Punkt 2 saknar reell definition. Punkt 4 är som du är inne på syftningsfel.

    Gillad av 1 person

  2. Men om man ska stå enade bakom vetenskapen så måste man väl få reda på vad vetenskapen har kommit fram till.
    Eller har jag missat något där?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s