Det nya Sverige – 12 personrån anmäldes i Göteborg den gångna helgen

I helgen anmäldes tolv personrån till polisen i Göteborg. En av anmälningarna gjordes av Edgar och hans flickvän som på väg hem överfölls av ett ungdomsgäng, vilket resulterade i att Edgar fick sy 41 stygn efter att ha blivit knivskuren och misshandlad.

Men det är så här vi ska ha det i det nya hårda Sverige där vi bryr oss mer om gärningsmännen än offren, för det har vår helylleregering indirekt godkänt när man fortsätter ducka för de riktiga problemen. Att kalla en spade för en spade är fortfarande förbjudet i det här landet – glöm inte det!

Från politikerhåll är man nämligen rädd att ”kränka” de stackars kriminella ungdomarna om man inför hårdare tag och den som försöker peka ut enskilda grupper, vilket är ett måste om man ska gå till botten med problemen, blir direkt stämplad som rasist.

Så nu kör vi vidare på den transparenta mellanmjölksvarianten med ett fortsatt fokus på terapi och förebyggande åtgärder i ytterligare några år samtidigt som vi hoppas att inte alltför många oskyldiga offer ska behöva sätta livet till under tiden! Heja de rödgröna och deras stödpartier liksom! 🥳🤪

#onlyinsweden
#vågaerkännaproblemen

Källa: GP

5 reaktioner till “Det nya Sverige – 12 personrån anmäldes i Göteborg den gångna helgen

 1. 19 gånger fick polisen rycka ut i halmstad Under helgen. Spräningar. Överfall. Misshandel. Skottlossningar, skol inbrott.
  6 killar står och sparkar en kille. Hur ska man våga släppa ut sina barn för att festa i denna trygga staden.
  Enligt polisen är Sverige ett mycket säkrare land nu .
  Största lögnen någonsin, för varje dag ser vi hur flyktingar bråkar och pruttar på varandra i skolor och på torg. Hur de muckar gräl hela tiden.med allt och alla

  Från hemmet till festlokalen på 5 km såg vi tre gäng invandrar ungdomar som klart höll på med olagliga saker bakom varuhus på upplysta parkering. Alla körde exklusiva bilar.
  Hur kan ung nyanlända utan jobb köpa nya halv miljons bilar? När människor som jobbat och slitit hela livet inte har råd?
  Att flyktingar får många tusentals kronor mer i bidrag än funktionshindrade och sjuka vet alla.
  Men det räcker inte till det lyx liv de lever.
  När man kör förbi de så kallade fattiga områden så är parkeringen full med lyx bilar.om man sen kör vidare till arbetarklassens områden är det massa skrot bilar.

  Är politikerna bilda och döva? Brotten sker inte nattetid det sker kl 20.00 och innan. Var är polisen.

  Gilla

 2. Vit man rånas på sin mobil och misshandlas [Minneapolis Centrum, USA]
  Antar att det är typiskt hur det går till i många fall.

  Gilla

 3. Du skrev
  ”… peka ut enskilda grupper, vilket är ett måste om man ska gå till botten med problemen, blir direkt stämplad som rasist.”

  Om du dömmer grupper, där någon/några gjort något men andra inte, då dömmer du orättvist. Det är fel att döma oskyldiga. Det är inte logiskt och inte produktivt.

  När jag var ung(det var länge sedan) var det inte invandrare som var slagpåse för allt negativt, utan ”ungdomen”. Då söp vi hejdlöst, slogs och knarkade, så det var ingen ide att låta bli. Man var skyldig bara genom att tillhöra gruppen ungdom! Fick stå till svars för vad andra gjorde hela tiden. Förväntningar styr mycket hur man handlar.

  Med samma logik så kan man kanske slå fast att du är rasist genom att du tillhör gruppen ”vita kvinnor från Skåne”! Eller?

  Med Vänlig Hälsning
  Bussföraren

  Gilla

  1. ”Några”? 80% med utländskt påbrå av alla intagna över längre tid kan inte beskrivas som ”några”.Det är dags att identifiera denna grupp kriminella så att de kan få hjälp.Det handlar inte precis om någon ungdomsfylla.Ta sommarjobb på en anstalt vet jag!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s