Snälla finns det ingen av våra ledare som kan dra i handbromsen?

Alltså jag orkar inte med mer klimatalarmism nu! Nog för det har varit hysteriskt under en längre tid, men de senaste 48 timmarna har varit extrema. Så tänker man till slut att nu är det väl över, nej då, nu ska klimatjesus prata i FN imorgon – så grattis vi har minst 24 timmar till att lida med oseriös journalistik som lever på okunniga människors rädsla.

Svensk media fortsätter oförtröttligt att pumpa ut klimatbudskap. Bilderna i inlägget är från DN nu ikväll och de har gått helt bananas – de har till och med en klocka som räknar ned till vår ”undergång”!

Snälla, finns det ingen vettig människa i ledarposition med förnuftet i behåll som kan sätta ned foten och säga att nu är det nog?! Är det för mycket begärt att någon journalist gör sitt förbannade jobb och ställer Greta mot väggen samt upplyser mänskligheten om att det finns fler vetenskapliga och mycket mer trovärdiga teorier än den som klimatalarmisterna visar?

Det är ju ingen som ställer någon obekväm fråga till Greta. Hon säger typ ”lyssna på vetenskapen” trots att hon inte gör det själv eller ”jag kommer inte prata med Trump” och andra menlösa floskler utan att ens försöka bevisa sin teori – i retur gör folk vågen… obegripligt!

Inte undra på att remisserna till BUP ökar med barn som är livrädda och deprimerade på grund av klimatfrågan som står de flesta normalt funtade människorna upp i halsen – till och med jag som vuxen har fått mer än nog av denna vidriga indoktrinering som pågår 24 timmar om dygnet. Det här kommer gå till historien som vår tids största blåsning och tyvärr finns det ingen exit!

#sägnejtillklimathysterin
#geossenexit
#hjärntvättnejtack

En reaktion till “Snälla finns det ingen av våra ledare som kan dra i handbromsen?

  1. Skriv inte så mycket om henne. Hon är en stor bluff,,det är det bästa råd jag kan ge dig,,,ju mer du skriver om henne, ju mer reklam om sin enfaldiga, idiotiska, klimatbluff får hon ju,,suck,,,
    Jag är såå satans trött på denna dumma enfaldiga, dumma, kossa !!

    För mig har verkligen DUMHETEN och ENFALDIGHETEN fått ett ansikte och det är Gretas och hennes totalt tomma stirrande ögon,,USCH !!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s