16-årig flicka i Köpenhamnsområdet blev tvingad till oralsex – polisen efterlyser yngling med afrikanskt utseende

Nordsjällands Polis efterlyser en gärningsman efter att en 16-årig flicka har anmält att hon under en årlig gymnasiefest (nollningsfest) i Dyrehaven utanför Köpenhamn igår, där omkring 8.000 ungdomar deltog, blev tvingad till att utföra oralsex på en ung man som enligt polisen också deltog i festen.
Gärningsmannen drog iväg flickan från festområdet och in i en närliggande skog där han tvingade henne till oralsex. Flickan kunde senare göra sig fri och springa därifrån. Polisen söker nu vittnen till händelsen eftersom flickan och gärningsmannen passerade flera personer både på väg till skogen och efteråt när flickan flydde från platsen.
Polisen beskriver att gärningsmannen har afrikanskt utseende med mycket mörk hud, är mellan 16 och 17 år, har kraftig kroppsbyggnad (dock otränad), 185-190 cm lång och med svart kortklippt hår. Han var iklädd svarta byxor och sneakers, en vit sönderriven t-shirt som var målad med svart, grön och röd tusch. Han hade dessutom tuschstreck på armar och bröst. Polisen menar att den unge mannen går i årskurs 1g, eftersom eleverna från denna årskurs bar vita t-shirts där man skrev med tusch på tröjorna.
Sådana här utförliga typer av signalement får vi aldrig se i Sverige där det alltid är locket på. Det senaste dygnet har det bland annat skett ett brutalt rån i Göteborg, mordförsök i Pildammsparken i Malmö samt en dubbelvåldtäkt i Jämtland av två flickor som är under 18 respektive 15 år. Självklart utger man inget signalement eller information, vilket gör att man kommer att få svårt att fånga in gärningsmännen. I våldtäktsfallet har man gripit två minderåriga pojkar men man är förtegen på grund av deras ålder. Varför? Är man gammal nog att våldtaga någon så är man mogen nog att stå sitt kast!
Utländska media är i allmänhet bra på att rapportera signalement på såväl offer som förövare eftersom man så klart vill se till att bura in förövarna, men även varna allmänheten. I Sverige ger man dock hellre sitt stöd till de ”stackars” gärningsmännen och att varna allmänheten vore omöjligt eftersom vi inte får spräcka bubblan som basunerar ut att landet är säkert tack vare en regering som värnar om alla medborgares trygghet. Jag är imponerad över att den här falska fasaden fortfarande håller – vakna Sverige!
#onlyinsweden
#vågapublicerasignalement
politi.jpg

2 reaktioner till “16-årig flicka i Köpenhamnsområdet blev tvingad till oralsex – polisen efterlyser yngling med afrikanskt utseende

    1. Nja, det är väl ändå så att ett signalement skall identifiera personen, inte folket eller folkgruppen. Man brukar säga på engelska ”you have put your foot in your mouth” gapa och svälj, men tugga väl först. Nu börjar ju allt bli klassat som folkgrupper när det gäller HMF, även religioner, och någon förslog häromdan att kvinnor är en folkgrupp. Jag förväntar mig den dag när även knäppskallar, idioter, politiker eller murvlar blir ”folkgrupper”. Vi är väl snart där.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s