Det är medias fel…

Det första man möts av på lördagsmorgonen när man går in på Aftonbladet är dessa två rubriker och humöret dippar genast.

Skott avlossades in i en lägenhet i Rosengård i Malmö inatt och barnfamiljen som bodde där var hemma när skottlossningen ägde rum. Ingen skadades, men händelsen rubricerades som försök till mord.

Våldtäkten av en kvinna i 20-års åldern skedde utomhus på Södermalm i Stockholm och enligt ny svensk standard så uppger polisen inget signalement, så vi kan redan nu utgå ifrån att denna våldtäktsman kommer att bli lika svårfångad som den som härjar i Uppsala. Som jag skämtsamt påpekade igår, så kan en burka i handväskan snart bli lika nödvändigt som en hårborste.

Det skedde även ett våldtäktsförsök i centrala Katrineholm, som dock avbröts av ett rådigt vittne och gärningsmannen är nu gripen.

Varför kan jag inte köpa vänsteretablissemangets indoktrinering om att brottsligheten i Sverige minskat och att det är medias fel att människors otrygghet ökar eftersom de skrämmer upp människor med sin ”överdrivna” nyhetsrapportering?! Livet hade varit så mycket enklare om man kunde avfärda alla Sveriges problem som en tidningsanka!

#onlyinsweden
#detnyasverige

En reaktion till “Det är medias fel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s