Det finns bara ett sätt att komma åt kriminella klaner – utvisning

”Släktnätverk” är det ett finare ord för kriminella klaner?

I varje större svensk stad finns dessa kriminella klaner där stora delar av släkten är involverade i brottslig verksamhet. Men inte nog med att deras kriminella bana ligger hela samhället till last, dessutom bråkar man med rivaliserande klaner, vilket i allt större utsträckning drabbar civila.

I Tyskland har man stora problem med klaner som styr flera tyska städer och man har gjort många räder i syfte att splittra brottssyndikaten och bura in överhuvudena.

Det är uppenbart att Sverige har stora problem med denna typ av brottslig verksamhet och även om Morgan Johansson orerar om att man nu ska ta i med hårdhandskarna samt bura in en efter en, så är de flesta medvetna om att det blott är tomma ord, precis som de senaste decenniernas tomma löften.

Självklart fortsätter klanen att bedriva sin verksamhet även om överhuvudet sitter frihetsberövad – det är det som är det fina med ett släktnätverk, det finns alltid någon annan som kan ta över.

Det finns egentligen bara ett sätt att komma åt dessa kriminella nätverk och det är att utvisa hela klanen! Det kommer också att ha en rejält avskräckande effekt, istället för som nu när de är väl medvetna om att de inte får några kännbara straff som påverkar släktnätverket. Är de svenska medborgare så får man dra in medborgarskapen, vilket inte är omöjligt med rätt lagstiftning.

Alla som bor i Sverige vet dock att det här aldrig kommer att hända eftersom det vore fruktansvärt ”inhumant” och framför allt inte politiskt korrekt, så det är bara att inse att kriminella klaner är här för att stanna för gott och det kommer kosta oss en hel massa kosing och människoliv.

Denna politiska fråga kommer dock att komma våra styrande till gagn eftersom det kommer att vara en het potatis som våra politiker från de olika lägren kommer driva inför varje valrörelse under en lång tid framöver och försöka bräcka varandra om antalet poliser man ämnar anställa samt hur hårda straff man vill införa. Den som lovar mest kommer att stå som vinnare i slutändan eftersom den naiva befolkningen inte tänker realistiskt och ser att det endast är luftslott som presenteras. Så tröttsamt!

#onlyinsweden

5 reaktioner till “Det finns bara ett sätt att komma åt kriminella klaner – utvisning

  1. Det är precis det Kina gjort i Xinjiang. Man kan inte utvisa dom, men man kan sätta de mest radikaliserade i interneringsläger, en då ylar journalistmaffian i Sverige om mänskliga rättigheter, precis som om våld och brott vore mänskliga rättigheter. I Sverige skyddar journalisterna kriminella klaner med mänskliga rättigheter.

    Gillad av 1 person

  2. Det vore praktiskt om man kunde utvisa hela klaner men bortsett från PK och ”humanism” blir det svårt att göra i enlighet med brottsbalken och rättspraxis som det ser ut idag. Skall man utvisa en hel klan på 30-50 personer inklusive barn i förskoleåldern och hedersutsatta ungdomar (mest flickor) som aldrig gjort en fluga förnär blir det svårt att döma varje individ för brott som är av så allvarlig grad att det ligger till grund för utvisning. Om flera dessutom är födda i Sverige och har svenskt medborgarskap gör det inte saken lättare. För egen del är jag nöjd om man utvisar de man kan och låser in resten. Länge.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s