Österrikisk EU-parlamentariker stödjer Ungern och menar att den viktigaste uppgiften idag är att försvara vårt eget samhälle!

I svallvågorna efter kravet från flera partier i EU att Viktor Orbáns parti Fidesz ska lämna ”European People’s Party (EPP)” i EU-parlamentet , ett krav som för övrigt både Moderaterna och Kristdemokraterna ställt sig bakom, yttrade sig Harald Vilimsky, EU-parlamentariker för Austrian Freedom Party, under gårdagen i ärendet och gav sitt fullhjärtade stöd till Ungern.

”Den viktigaste uppgiften idag är att försvara vårt eget samhälle och det är även en politisk uppgift. Jag stödjer den migrationspolicy som Ungerns premiärminister driver och jag är förvånad över den attack som Bryssel genomfört mot Viktor Orbán och hans regering. Det var Orbán som år 2015 försvarade gränserna och som fortsätter att kämpa mot att Europa förvandlas till en multikulturell kontinent. Orbán har all anledning att säga att migrationen till Europa inte kommer att upphöra. Jag skulle gärna arbeta nära honom för att stävja det här hotet och Ungern ska själva ha rätt att bestämma vem som får komma in på deras territorium. Ungerns styrande parti Fidesz och dess ledare passar inte in i en grupp som har Jean-Claude Juncker och Manfred Weber som ledare. De är politiker som vill att Europa ska försvinna och det är dessa två som bär skulden till massmigrationen. Fidesz skulle passa bättre in i EP-gruppen ”Europe of Nations and Freedom Group”, men detta är ett beslut som det är upp till det regerande partiet, dess ledare och det ungerska folket att bestämma över.”

Håller med fullständigt och jag tycker det är bedrövligt hur EU behandlar Ungern, som är ett av få länder som vågat stå upp mot galenskaperna i Bryssel. Det finns dock en sund svensk moderatpolitiker som inte stödjer kravet på att Fidesz måste lämna EP-gruppen och det är Henrik Sundström, som dessutom kämpar för yttrandefriheten samt har sunda åsikter om migrationen, därför får han min röst i EU-valet i maj.

https://dailynewshungary.com/austrian-mep-defending-society-top-priority/

aus

4 reaktioner till “Österrikisk EU-parlamentariker stödjer Ungern och menar att den viktigaste uppgiften idag är att försvara vårt eget samhälle!

 1. Personligen tror jag att olika moderaters olika SD-lika utspel enbart är till för syns skull. De har ännu inte gjort upp med sitt landsförräderi och sin bombliberalism tillräckligt tydligt i min mening. Jag säger det bara så att du inte ska bli besviken om de sviker dig. SD är ett fredligare högerparti som alltid varit tydliga med sitt stöd för Ungern.

  Gilla

   1. Det kan vara bättre att vara ”en stor fisk i ett litet vatten” än en ”liten fisk i ett stort vatten”.

    Det kan vara bättre för herrar som är emot den stora partiledningen, som faktiskt har stöd av kongressen, att fraktionera partiet och valsamverka genom Valsamverkanspartiet, än att ständigt bli uppätna eller piskade av den interna faschistiska partipiskan när det väl gäller.

    Moderatledningen är ex. välkänd för att ha placerat den s.k.”Dekorimamannen”, som är skäligen misstänkt för mord, i Riksdagen.
    Reinfeldt använde sedan ord som ”ska kulan komma inifrån” när en riksdagsman gick emot ledningen. Detta gjorde att han blev så skraj att han vek sig.

    ”Man ska vara medveten om att demokrati är inte, en gång för alla, huggen i sten. Demokrati är en levande materia som ständigt måste underhållas, förbättras, förändras, eller om du så vill, vårdas. Och som en god samhällsmedborgare måste man vara medveten om detta. Man ska ha ett kritiskt förhållningssätt, men samtidigt ett konstruktivt förhållningssätt. Så det är vårt gemensamma ansvar att se till så att den här demokratiska farkosten fortsätter att segla på haven. [Olof] Palme hade fullständigt rätt. Han sa att varje generation ska erövra sin demokrati och det gäller fortfarande.”
    / Anne-Marie Pålsson (Källa: https://detgodasamhallet.com/2017/01/20/dgs-tv-avsnitt-10-med-anne-marie-palsson/)

    Jag kan inte föreställa mig att man på allvar kan erövra demokratin i ett sådant parti med en sådan ledning. Det måste överges helt, om man har minsta förstånd.

    De har även varit för krigsförbrytelser mot andra suveräna stater. Det är en mycket klandervärd samling människor i det partiet. Även fler partier är klandervärda i det här, särskilt vad gäller Libyen där de röstade för svensk medverkan i krigsförbrytelsen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s