Hamas ber om finansiellt stöd via Bitcoin!

Den palestinska terrorgruppen Hamas har de senaste åren isolerats allt mer finansiellt eftersom banksektorn vill försäkra sig om att man inte handlar med organisationen.

I tisdags uppmanade därför Hamas sina supportrar att stödja organisationen ekonomiskt via den virtuella valutan Bitcoin, genom att en talesman för islamistgruppen skickade ut ett meddelande.
-”Stöd motståndet ekonomiskt genom Bitcoin-valutan. Exakta instruktioner kommer att meddelas senare.”

Enligt talespersoner för Hamas stöds deras militära gren av Iran, men tillvägagångssättet för att överföra ekonomiska medel är inte okomplicerat.

Hamas har klassificerats som en terrororganisation av bland annat USA och EU, men Sveriges regering fortsätter som bekant att utan förbehåll stödja Palestina och organisationer med kopplingar till Hamas.

Det finns aldrig några pengar till vården, polisen, skolorna och våra äldre, men av någon märklig anledning finns det alltid pengar till migranter och Palestina. Tack Margot Wallström för att Du möjliggör för den humanitära stormakten att göra stora insatser för alla utom sina egna medborgare – det känns tryggt att veta att våra skattepengar sponsrar terrorhandlingar istället för att användas i vårt eget blödande land!

bitcoin.jpg

Annonser

En reaktion till “Hamas ber om finansiellt stöd via Bitcoin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s