Saudiarabien fortsätter öppna upp kulturutbudet för sina medborgare!

I det förmögna kungadömet Saudiarabien har man de senaste åren öppnat upp för underhållning av toppklass till landets medborgare som i åratal varit svältfödda på kultur.

I januari förra året hölls den första öppna musikkonserten på sju år i landet och förra månaden uppträdde Enrique Iglesias, the Black Eyed Peas och David Guetta i ett tre dagars-event i Riyadh.

Nu står det klart att den amerikanska sångerskan Mariah Carey för första gången ska uppträda i landet den 31 januari, som en del av att en internationell golftävling för första gången ska spelas i kungariket. Andra kända artister som ska uppträda i samband med tävlingen är DJ Tiesto och rapparen Sean Paul.

Popdrottningen som har en förkärlek för att visa mycket hud, lär för första gången få framträda i en mindre vågad utstyrsel som troligen bara visar händer och smalben, men vad gör man inte för en fet check?! Lägger man på några nollor till så kan hon säkert täcka håret också!

Jag fortsätter att vara kluven till kronprins MBS flört med väst. Jag vill gärna att han ska ha ett rent hjärta som verkligen vill göra det bättre för främst kvinnor i landet, men innerst inne vet jag att det bara är ett spel för gallerierna och att agendan är en helt annan. Alla stora ledare som försöker framställa sig själva som nobla har alltid något syfte som gagnar dem själva.

http://www.arabnews.com/node/1441826/saudi-arabia

mariah

En reaktion till “Saudiarabien fortsätter öppna upp kulturutbudet för sina medborgare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s