Här kommer Din belöning Annie!

Blev inte lite förvånad över att se Annie Lööfs bild i den brittiska tidningen the Guardian, där hon lyfts fram som den som kan lösa upp knutarna och nu har möjlighet att bli Sveriges första kvinnliga statsminister! Centerpartiet beskrivs som landets fjärde största parti och genom att stödja Stefan Löfvén förväntas Annie Lööf bli rikligt belönad.

Det betalar sig tydligen att gå på Bilderbergmöten!

https://www.theguardian.com/world/shortcuts/2019/jan/08/could-annie-loof-become-swedens-first-female-prime-minister?fbclid=IwAR2KKkBCTaqBoyosIRYC53dKl493ZFro_vCycOEVszx_9uSu6LvDoAVkNuY

annie.jpg

3 reaktioner till “Här kommer Din belöning Annie!

  1. Katharine Viner på den kapital-liberala The Guardian vill uppenbarligen hjälpa en kapital-liberal kvinna till statsministerposten. Inget konstigt alls. Lööf har kontinuerligt exponerat sitt kön som den viktigase orsaken till statsministerposten, fastän hennes EU-vurmande monopolkapitalistiska kapitalliberala politik i sjäva verket är dåligt för de allra flesta kvinnor, som ofta arbetar i skola, vård och omsor, och således inte leder till mer ”frihet” för dem alls. Tvärtom.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s