10-årig muslimsk flicka hotades till livet i skolan – kraftigt polariserade samhällen är numera vardagsmat!

En 10-årig muslimsk flicka i Massachusetts, USA, har fått mottaga dödshot i skolan och polisen utreder det nu som ett hatbrott.

Eleven på Hemenway Elementary-skolan hittade två handskrivna lappar i sitt skåp, en i fredags och en i måndags. På lapparna stod det ”Du är en terrorist” och ”Jag ska döda dig”.

Liz Simon, skolans rektor, har gått runt till alla skolklasser och bett de skyldiga träda fram och be om ursäkt. Hon har också skickat hem brev till alla föräldrar och informerat om händelsen.

Mycket oroande utveckling när så små barn börjar ”hata”. Hatet kommer så klart någonstans ifrån och det skickar tydliga signaler om att vi har stora problem med polarisering på många håll i världen.

I Sverige är vi inte mycket bättre och tack vare sjuklöverns oansvariga migrationspolitik som fått lov att bedrivas i alltför många år, i kombination med en icke fungerande integrationspolitik, en alltför trång åsiktskorridor samt det faktum att man nu inte vill kännas vid de problem som man skapat, har bidragit till att situationen börjar bli ohållbar även i Sverige.

Jag tycker personligen att det känns som att vi sitter på en krutdurk som riskerar att explodera när som helst. Frågan är vem som tappar besinningen först?

När jag var liten och gick i skolan fick jag ofta höra ord som ”svartskalle” från klasskamrater eftersom vi bodde på landet där det inte fanns så många med osvenskt utseende. Detta följde även med till högstadiet, trots att det var en större skola belägen i en stad och det fanns även några invandrarbarn på skolan. Jag trodde i min enfald att detta hade blivit bättre på senare år med tanke på att vi numera är så pass uppblandade med olika utseenden, men det har det tyvärr inte blivit. Jag pratade med en bekant häromdagen som har barn tillsammans med en man från ett annat land och hennes barn får ofta höra både det ena och det andraä. Tyvärr verkar det vara något som barnen tvingas lära sig att leva med.

Det är ett hårt klimat där ute, men det viktiga är att vi håller oss i mitten och använder vårt sunda förnuft. Man ska kunna diskutera känsliga frågor och det är viktigt att vi inte låter oss tystas när vänsterlobbyn försöker döda debatten genom att ständigt dra rasist- och nazistkortet, men jag tycker samtidigt att man skall värna och respektera sina medmänniskor oavsett kön, etnicitet och religion. Det finns idioter i alla led, men man ska inte dra alla över samma kam som nu sker i alltför stor utsträckning.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/muslim-death-threats-child-student-massachusetts-police-investigation-elementary-school-a8634241.html

barn.jpg

En reaktion till “10-årig muslimsk flicka hotades till livet i skolan – kraftigt polariserade samhällen är numera vardagsmat!

  1. Nuvarande politikerpack i rikisdagen får lägga politiska värderingar på hyllan och praktiskt ta itu med problemen i vårt land.Man börjar ju diskussionerna där motsättningarna är som störst istället för att hitta åtminstone minsta gemensamma nämnare.När övriga partier hävdar att jorden är rund fortsätter Centern att hävda att den är platt,allt för att inte ge motståndarna rätt.Ett bortskämt barn är den där Lööf som äventyrat bland annat vård av svårt sjuka genom sin blockering i riksdagen.Ett kräk är vad hon är och jag börjar gilla tanken på folkdomstol.Annie Lööf,du har många svårt sjukas liv på ditt samvete.Kan du leva med det? Tålamodet är snart slut för oss alla med dig!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s