Nu gott folk kommer den riktiga blåsningen!

Som ni alla sett har dagens Cirkus Rosenbad visat sig från sin bästa sida och verkligen levererat underhållning i världsklass – om man gillar dokusåpor vill säga…

Dagen började med att talmannen meddelade att Ulf Kristersson (M) skulle få chansen att bli statsminister genom en omröstning i riksdagen. Efter det höll Kristersson presskonferens och meddelade att han inte tänkte samarbeta med SD, men i utskotten kommer måste alla prata med varandra oavsett partitillhörighet. Så långt allt väl, men sedan började dramat ta en ny vändning i och med att Annie Lööf snyftade fram att hon med sina 8% faktiskt blev stoppad från att bli statsminister och att hon vill bilda regering med Miljöpartiet. Jan Björklund (L) ville så klart inte vara sämre och deklarerade att Liberalerna inte heller kommer att rösta på Kristersson som statsminister samt att man hellre vill se ett samarbete mellan Alliansen och Miljöpartiet. Stefan Löfvén kom med sitt vanliga dravel och försökte leka bror duktig genom att höja ett varningens finger och deklarera att en konservativ högerregering vore ett hot mot Sverige – att hans egen regering varit det största hotet som landet någonsin har haft genom tiderna är dock inget som han vill kännas vid.

Det är väl märkligt att ingen verkar behaga lyssna till väljarna? Vad jag vet så höll Miljöpartiet på att åka ut, vilket betyder att en majoritet av Sveriges befolkning INTE ville ha Miljönissarna i en regering på nytt! Hur i hela friden kan dessa politiker vara så infantilt korkade? Förstår de hur stort förtroendetapp det här kommer att leda till samtidigt som politikerföraktet göds som aldrig förr? Hur i all världen kan Liberalerna och Centerpartiet överhuvudtaget överväga att sätta sig i en regering med Miljöpartiet? Det är helt befängt!

Det verkar vara dags att göra om den politiska skalan och placera L och C längst ut till vänster tillsammans med MP, V och S! För min del har de gjort sitt och jag vill aldrig mer höra ordet Allians komma ut ur deras munnar!

Det var det här jag propagerade för hela sommaren – att Moderaterna skulle klippa banden med Alliansen och gå till val på egen hand. Jag skrev det i så många kommentarer att Tobias Billström till slut blockerade mig eftersom han inte stod ut med att jag ifrågasatte deras strategi. Man behöver inte vara Einstein för att innan valet ha kunnat förutse att Lööf och Björklund skulle vända kappan efter vinden som det behagar deras egon – synd bara att Kristersson och den moderata partiledningen inte förstod det i tid!

Eftersom Kristersson nu behöver både Centerpartiets och Sverigedemokraternas stöd så ser det mörkt ut för Moderaterna och därmed får jag ge min vän rätt eftersom hans analys, som jag skrev om i ett annat inlägg tidigare idag, ser ut att bli verklighet – det vill säga en koalitionsregering med S, C, L, MP och med stöd av V. Bara tanken får mig att må illa då jag aldrig vill se Vänsterpartiet varken i regeringen eller som stöd! Jag kan säga här och nu att blir detta verklighet så är jag redo att åka upp och demonstrera utanför Rosenbad vilken dag som helst!

Således kan svenska folket verkligen känna sig rejält blåsta nu eftersom ingen har röstat för en sådan regeringskonstellation och det visar på att man struntar blankt i vad väljarna tycker. Bara man kommer åt makten och härligheten samt stänger ute SD så har man nått klimax! Förfärligt att vi har sådana ynkryggar och bedragare till politiker i Sverige – jag skäms verkligen över att vara medborgare i syltryggarnas paradis!

screw

10 reaktioner till “Nu gott folk kommer den riktiga blåsningen!

 1. ”Nu klargör nämligen Liberalernas partiledare Jan Björklund att man kommer rösta nej till Ulf Kristersson under rådande omständigheter.

  – Vi kommer rösta nej till det här. Jag ser gärna att Ulf Kristersson blir statsminister, men jag är emot att Sverigedemokraterna får politisk makt och inflytande. Vi vill hellre se ett samarbete mellan Alliansen och Miljöpartiet, säger han till SVT Nyheter.”

  http://www.friatider.se/bj-rklund-vi-kommer-r-sta-nej-till-kristersson-som-statsminister

  ——

  ”Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven verkar inte nöjd med idén om att Ulf Kristersson kan bilda landets nästa regering.

  ”Den kan komma att bli en utpräglat konservativ regering och den kommer att vara beroende av stöd från SD. Jag ser det som ett hot mot sammanhållningen i Sverige”, förklarar Löfven i ett skriftligt uttalande.”

  http://www.friatider.se/l-fven-en-konservativ-regering-vore-ett-hot-mot-sverige

  —–

  ”Det blir alltså Ulf Kristersson som först ska prövas som Sveriges nya statsminister i en omröstning i riksdagen nästa vecka.

  Vad resultatet blir återstår dock att se. SD kräver ”garantier” för att stödja Kristersson, och Centerpartiet och Liberalerna vill inte ha en regering som tar stöd av Sverigedemokraterna.

  – Den regering jag vill vilda ska föra Alliansens politik, i Alliansens anda och på Alliansens villkor, sade Ulf Kristersson på måndagen.”

  http://www.friatider.se/ulf-kristersson-det-allra-mesta-fungerar-utm-rkt-i-v-rt-land

  —–

  Vad i h-e håller dessa personer på med? Skjuter Sverige och Sveriges befolkning i sank. Och det med vidöppna ögon och full avsikt? Landsförrädare är bara ett svagt ord för att beskriva dessa blådårar som har lika mycket vett som en ping-pong-boll. Jag blir så j-a förbannad. Mitt land ges bort till invandrare och mina barn får lida.

  Gillad av 2 personer

 2. Mp hade behövts om de bara sysslat med miljöpolitik. Tyvärr blandar de sej i ”den vanliga” politiken. Jag röstade på dem de tre senaste valen, men inte denna gången! Tycker det räcker nu med invandrade utsugare för länge sedan!
  Att C går fram, trots Lööfs krav att ta hit 30 millar nya utsugare, är för mej en gåta! Det bästa är att SD ökar vilket inte tycks beröra de s k ledarna, de tänker inte ge efter för folkets krav! Och det kommer de straffas för i valet 2022!
  Heja AfS, Med och SD!

  Gilla

 3. Mp hade behövts om de bara sysslat med miljöpolitik. Tyvärr blandar de sej i ”den vanliga” politiken. Jag röstade på dem de tre senaste valen, men inte denna gången! Tycker det räcker nu med invandrade utsugare för länge sedan!
  Att C går fram, trots Lööfs krav att ta hit 30 millar nya utsugare, är för mej en gåta! Det bästa är att SD ökar vilket inte tycks beröra de s k ledarna, de tänker inte ge efter för folkets krav! Och det kommer de straffas för i valet 2022!
  Heja AfS, Med och SD!

  Gilla

 4. Ursäkta att det blev två lika kommentarer, men det beror på att jag måste trycka mer än en gång för att få iväg den 😵

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s