När kriget kommer kan ni vara säkra på att vi varken är förberedda eller stridsdugliga!

För några månader sedan skickade regeringen ut informationsbroschyren ”Om kriget kommer”. Bakgrunden till beslutet var lite luddig, men regeringen Löfvén menade att det var dags att informera hushållen på nytt hur de skall hantera en eventuell kris. Samhället av idag har en mer komplex hotbild än förr då fokus enbart var på krig, som exempelvis klimatförändringar, terrorattacker, pandemier och informationspåverkan.

Sedan utskicket har mycket vatten runnit under broarna – gängvåldet är på topp, våldtäkterna fortsätter i en aldrig sinande ström och härom veckan våldtogs en 10-årig flicka i Malmö utan att det blev några smärre protester, terroristen Akilov har fått sin milda dom och undgår utvisning samtidigt som regeringen fortfarande inte förbättrat landets säkerhet varken vad gäller gränsbevakningen eller nya lagar och Sverige hamnade återigen på världskartan när några uttråkade ungdomar ägnade de sista dagarna av sommarlovet åt att elda upp hundratals bilar.

Bara det senaste dygnet har det varit flera skottlossningar – vid en skottlossning i Uppsala igår dödades en man och en skadades, vid en festlokal i Mölnlycke igår kväll skadades sju personer i en skottlossning och i Malmö blev en taxichaufför lindrigt skadad när hans taxi besköts.

Det här är alltså det nya samhälle som vi har fått och som vi alla tyst accepterar. Det är uppenbart att polisen helt tappat kontrollen och att våra handfallna politiker inte har en aning om vad de ska ta sig till för att komma tillrätta med problemen.

Egentligen borde namnet på denna broschyr ändras till ”När kriget kommer” för på sätt och vis känns det som att det redan är här. Många pratar om att det pågår ett ”lågintensivt krig” i Sverige sedan en längre tid tillbaka och jag är böjd att hålla med! I kombination med den pågående islamiseringen av landet, som kommit i kölvattnet av att våra politiker beslutat om att vi skall importera multikulti på löpande band utan att våga sätta ned foten när det är tydligt att både kvinnoförtryck och hat följer med som ett brev på posten, står det utom allt rimligt tvivel att vi leker med elden för fullt!

Så vad händer när över en miljon svenskar har insett faran av den politiska inriktningen som landet har haft alltför länge? Tar man deras oro på allvar? Lyssnar man överhuvudtaget? Men framför allt – är man villig att ändra ståndpunkt för landets bästa?

Vi vet alla att svaret blir nej på samtliga frågor! Istället målar man upp en bild av ”högerextrema nationalister” som vill kasta ut alla invandrare och helst vill man stämpla alla som rasister, nazister och fascister eftersom det är den enklaste utvägen för att slippa ta debatten! Det underlättar dessutom när man har media i ryggen och slipper ställas till svars för sina handlingar och uttalanden!

Den naturliga frågan blir således om vi är tillräckligt många som har mod och kurage för att kunna mobilisera en motståndsrörelse eller om vi bara tänker sitta still och se på när sju partiledare tar de sista skälvande stegen mot att demolera landet totalt, vilket kommer att innebära att vi får lämna över ett land till våra barn och barnbarn där anarki råder samt islamiseringen är närapå komplett, med ett nytt kalifat som väntar runt hörnet?

Många debattörer har lyft frågan den senaste tiden och alla har kommit fram till samma sak – svensken är för bekväm, har det för bra och är fredsskadade, varför man kommer att luta sig tillbaka och låta sig bli ledda till slakt som en hop oskyldiga lamm. Jag önskar att jag kunde komma fram till en annan analys, men tyvärr går det inte att blunda för sanningen. De naiva svenskarna lägger hellre sina liv i händerna på ett gäng inkompetenta politiker vars enda drivkraft är makt och pengar!

Att offra svenska folket är inget de tvekar över för en sekund och det har pågått länge som ni märker om ni ser er omkring i samhället.

En gång i tiden var vi ett stolt krigarfolk som inte tvekade att ta striden och man hade respekt för svenskarna! Sedan dess har kämpaglöden blivit alldeles urvattnad och vi har istället förvandlats till åtlöje över hela världen. Bilden av den svenske vikingen har helt enkelt förvandlats till bilden av en sillmjölke!

krig.jpg

3 reaktioner till “När kriget kommer kan ni vara säkra på att vi varken är förberedda eller stridsdugliga!

  1. Definiera vad det är som skall försvaras? Är det feminism? Är det lögnarna på DN? eller är det något annat lika oviktigt månne? Jag lyfter inte ett finger för det nuvarande illegitima samhället.

    Gilla

      1. Räkna upp de värderingar som du menar är viktiga.Ju mer ju tänker på det så kommer jag inte på en enda värdering som är värd att försvara.Vårt samhälle är ett riktigt snuskigt och vidrigt samhälle.Fri abort,könskorrigeringar på barn(kan ju likställas med könsstympningar) yttrandefrihet som inte ens existerar på papper längre.Formulera det samhälle som du anser är ett bra samhälle så skall jag kanske ompröva min ståndpunkt.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s