Hur kan det enda parti som står upp för Israel och judarna klassificeras som judefientligt och nazistiskt?

Trots att det just nu råder inrikespolitisk stiltje och talmannen ska fortsätta sina samtal med samtliga partiledare först på tisdag, så fortsätter media att smida sina ränker och insinuera både det ena och det andra. Framförallt tar man varje chans att fortsätta att svartmåla Sverigedemokraterna genom att måla upp en värld i stil med Mordor utifall att SD skulle få det minsta inflytande.

Något som slog mig här på morgonen är att man från dag ett har stämplat SD som nazister och judefientligt parti för att det en gång i tiden grundades av personer med kopplingar till Vit makt-rörelsen. Men trots att dessa personer lämnat partiet för länge sedan så fortsätter hela etablissemanget, inklusive Sveriges statsminister, att späka partiet för dess historia.

Detta är rätt märkligt med tanke på att det finns judar i partiledningen samt att Sverigedemokraterna är det enda parti som öppet står upp för Israel, medan övriga är Palestina-kramare. I slutskedet av valrörelsen publicerades en dokumentär om Socialdemokraternas mörka historia med fokus på samarbetet med nazisterna och så klart det rasbiologiska institutet som väckte stor uppmärksamhet. Man lovade en del 2 som skulle fokusera på Olof Palme, men denna film dök av någon anledning aldrig upp innan det var dags att gå till valurnorna – det hade säkert kunnat få en del Socialdemokratiska sympatisörer att dra öronen åt sig.

Faktum är att Sverigedemokraterna som enda parti lagt flera motioner där man tar parti för Israel istället för att som Sverige gjort i minst fyra decennier tagit parti för Palestina och skänkt bort skattepengar till terrorstämplade organisationer som Hamas. Förra året producerade SD t.ex. en motion där man anförde slopat bistånd till PLO och precis nyligen har Björn Söder (SD) lagt en motion om ett erkännande av Jerusalem som Israels huvudstad samt att riksdagen ställer sig bakom en flytt av Sveriges ambassad i Israel till Jerusalem.

Tyvärr är jag rätt övertygad om att Sverige aldrig kommer att stå upp för Israel under min livstid eftersom hela riksdagen är infiltrerad av vänsterlobbyister som vurmar för Palestina. Israel är inte guds bästa barn i denna konflikt, men att enbart ta parti för en sida där det uppenbarligen är terrorister som uppviglar konflikten och bidrager till att oskyldiga människor hamnar i skottlinjen är fel från början till slut. Sverige borde förhålla sig neutralt! Varför ska våra skattepengar sponsra dessa terrorverksamheter så som har skett i så många år och varför är det ingen mer än Sverigedemokraterna och i viss mån Kristdemokraterna som reagerar?

Många judar i Sverige sympatiserar istället med Moderaterna och räds SD, men jag undrar egentligen varför, när de vet att M inte aktivt står upp för israelerna och dessutom har partiet bidragit till att öppna slussarna för migrationsströmmarna från MENA vilket i sin tur bidragit till att antisemitismen och hatet ökar.

Om man ska se krasst på det så är det enda ”bevis” på att SD är ”nazistiskt” att grundarna för över 30 år sedan var otvivelaktiga samt att vissa lokalpolitiska representanter haft vissa kopplingar till NMR, varpå de uteslutits ur partiet. Men var finns pratet om att alla judar ska kastas ut ur Sverige eller att man vill införa nya koncentrationsläger för att utrota judar? Vad är det som är nazistiskt med partiet?

Det framstår som en dimridå, varför det är förvånande att så många judar inte genomskådat bluffen. Jag försökte diskutera med en kvinna med judiska rötter i somras, men hon var helt indoktrinerad av bilden att SD var farliga särskilt för judar och helt oemottaglig för fakta om var det reella hotet i Sverige mot judar kommer ifrån. Jag hade en Facebookvän tidigare som var aktiv moderatpolitiker och rätt framstående i judekretsar, men han tog bort mig som vän efter ett tag eftersom han antagligen inte gillade mina sympatier för SD. Människor får ha sina sympatier vart de vill, men hela avståndstagandet från SD framstår som lite märkligt och jag undrar hur många som egentligen har läst på och inte bara köpt medias bild av partiet.

Jag själv var en gång i tiden en av dessa indoktrinerade Israel-hatarna som satte Palestina på piedestal och svalde varje ord som media matade mig med, men för cirka 15 år sedan mötte jag ett israeliskt par på en resa och fick upp ögonen för att myntet har två sidor!

Här kommer en foliehatt-tanke – kan det vara så att hela det mediala och politiska etablissemanget är emot SD samt har som huvudmål att eliminera dem från den politiska kartan på grund av att de som enda parti står upp för Israel och judarna samt att de är rädda för att om SD får inflytande så kommer maktbalansen att rubbas och stödet till Palestina att dras in?

Kristdemokraterna har till och från indikerat att man stödjer Israel, men det lär ställas på sin spets när riksdagen ska rösta om Björn Söders motion och jag kan nästan på förhand se utfallet framför mig och eftersom motionen kommer från fel parti så går det helt enkelt inte att rösta ja! Den problematiken har dessutom Moderaterna brottats med den senaste mandatperioden då man konsekvent röstat ned SD:s alla förslag på migrationspolitiska åtgärder trots att man har samsyn i frågorna, samtidigt som man sedan gjort om förslagen till sina egna.

Något är väldigt ruttet i Sveriges riksdag!

fjärilar.jpg

6 reaktioner till “Hur kan det enda parti som står upp för Israel och judarna klassificeras som judefientligt och nazistiskt?

  1. Ditt resonemang bygger väl på att alla judar är solidariska med varandra alltid.Jag kan tänka mig att jude som icke jude är rädd för att jude som icke jude i SD skall norpa makten.Såklart handlar det inte om att SD är rasister utan är en maktfråga.Jude eller inte spelar mindre roll.Finns det judar i SD? Hur ser dessa isåfall på tölpen Oskar Sjöstedts judeskämt?

    Gilla

  2. Tror mig notera att fjärilarna har Ungerns resp Sverige färger.Fint! Det var lite gulligt faktiskt:) det var kanske en ren tillfällighet men jag tyckte att det var fint och signalerar vänskap över gränserna.Men jag kanske tolkar helt fel.

    Gilla

  3. Moderaternas s.k. samsyn var är ju bara ett röstfiske som gällde före valet. Nu kommer de snart att vika ner sig och inordna sig bland övriga ”slickers” i sossarnas hage på ett eller annat sätt. Troligen via en ny typ av DÖ.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s