Ungern och Italien överens om att illegala migranter måste skickas hem!

Idag träffades Ungerns premiärminister Viktor Orbán och Italiens vice premiärminister i Milano för att diskutera migrationsfrågan.

Den ungerska regeringens talesperson Zoltán Kovács kommenterade mötet så här:
”Den allmänna opinionen i Europa håller på att vända och människor på kontinenten har fått nog av Bryssels pro-migration-policy. Migration har kommit att handla om europeisk demokrati och skapat en spricka mellan vänstereliten som upprätthåller utopin med pro-migration-ideologi och vanliga medborgare som har motsatta intressen. En lösning på migrationsproblemen hittar vi utanför Europa. Ekonomiska migranter måste återvända till sina hemländer. Ungern och Italien är överens om att illegala migranter måste skickas tillbaka till sina hemländer – notera att 90% av migranterna som uppehåller sig i Italien har tagit sig in i landet illegalt. Lagar som uppmuntrar till migration leder ingenstans och illegal migration måste stoppas!”

Ungern, Italien, Österrike och de övriga Visegradsländerna kämpar på, vilket vi ska vara glada över här i Sverige eftersom våra egna politiker i stort sett är handlingsförlamade. Tillsammans kan dessa rakryggade länder förhoppningsvis vara med och skapa historia!

https://dailynewshungary.com/orbans-cabinet-europeans-fed-up-with-eu-pro-migration-policy/

EU.jpg

9 reaktioner till “Ungern och Italien överens om att illegala migranter måste skickas hem!

  1. Trevligt med politiker som värnar medborgarna i eget land. De tar verkligen sitt ansvar för den uppgift medborgarna i förtroende givit dem. Sorgligt att det finns länder där politikerna agerar på motsatt sätt.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar