6-årig flicka i Skottland våldtagen och mördad av tonåring

Ikväll frångår jag politiska nyheter för att helt sonika rapportera om en sorglig händelse i Skottland.

I veckan rapporterade man om att en 6-årig flicka hade försvunnit från sina släktingars hus på Isle of Bute i Skottland, där hon tillbringade sommarsemestern tillsammans med sin far och farföräldrar. Både flickans familj samt flera öbor deltog i sökandet och tre timmar efter att hon hade försvunnit hittade man hennes döda kropp.

Igår skrev man att en tonåring hade anhållits misstänkt för att ha med flickans död att göra, men jag tänkte ändå inte skriva om det eftersom jag tänkte att det kanske bara var en olyckshändelse. Idag framkom det dock att det rör sig om en 16-årig pojke som har våldtagit och mördat den lilla flickan så nu kunde jag inte hålla mig längre. Även om det rör sig om en händelse i ett annat land så är det fruktansvärt och som småbarnsförälder går mina tankar till flickans anhöriga som måste ha ett helvete just nu.

Oavsett vad förövaren får för straff så spelar det egentligen ingen roll, för familjens lilla solstråle kommer aldrig att komma tillbaka.

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/alesha-macphail-latest-isle-of-bute-rape-murder-teenager-charged-updates-a8435351.html

skottland

 

En reaktion till “6-årig flicka i Skottland våldtagen och mördad av tonåring

Lämna en kommentar