Enbart konspirationsteorier – eller ligger det ett uns sanning i botten?

Efter den senaste tidens opinionsundersökningar står det ganska klart att Sverigedemokraterna ser ut att bli största eller näst största parti i höstens val.

Detta får mig att tänka på dessa konspirationsteorier som florerar och som jag vid olika tillfällen fått till mig från flera oberoende källor. Det handlar så klart om Bilderberg, Soros och Globalisterna som anses befinna sig i ett övre skikt och styra världens befolkning som små ”puppets”.

Globalisterna anses vilja ha ett inbördeskrig där de låter oss (folket) kriga mot islamisterna och göra slut på varandra, så att de därefter kan ta över styret – man ger därför sitt stöd till islamisterna för att på så vis öka spänningarna mellan grupperna.

Annie Lööf har varit på Bilderbergmötet och enligt uppgift var de överväldigade, vilket gör att man misstänker att planen är att Socialdemokraterna och Centern ska styra samt avsikten är att göra Annie Lööf till statsminister.

Sverigedemokraterna, som många tror är räddningen, är bara en bricka i spelet för att spä på hatet.

Alternativ för Sverige, blev ”officiellt” uteslutna ur SD för att de var nazistiska, men inofficiellt är det för att de blev obekväma och började inse saker.

Enligt dessa teorier skulle alltså valet vara riggat och vi kan lika gärna strunta i att gå och rösta.

Nu säger jag inte att det är så, men det är ändock intressant att reflektera över och jag tror att det ligger en liten gnutta sanning i det, vilket jag baserar på att jag i april förra året såg den uppmärksammade intervjun med den holländska affärsmannen Ronald Bernard, visselblåsaren från finanssektorn, som berättade om hur det egentligen går till uppe i toppskiktet som styr världen – det som framkom där var en mycket obehaglig sanning.

Vissa vill gå så långt som att tillstå att Hitler förutsåg att detta skulle ske och försökte stoppa det och sedermera blev uthängd samt utmålad som det monster vi alla känner honom som idag samt att Förintelsen aldrig har hänt och att gasen som användes i gaskamrarna inte var dödlig – allt ska vara en efterkonstruktion och man har alltså ljugit om det som hänt i syfte att folk aldrig någonsin ska våga sätta sig upp mot globalismen igen.

Detta är ju i princip omöjligt att bevisa i dagens läge, så det stannar därför enbart vid konspirationsteorier, men det går inte att bortse från att alla som vågar ifrågasätta sanningen stämplas som nazister och får sina liv förstörda – ett effektivt sätt att tysta folk om det är ens syfte.

Förra våren fick jag boken ”En tom säck kan inte stå” som är skriven av Lars Adelskogh, tillskickad mig och efter att ha läst den så insåg jag att det finns ett uns sanning i allt detta (inte om Hitler, utan om gaskamrarna och ugnarna) i och med att man inte kan bortförklara naturvetenskapliga fakta och matematiska beräkningar – således framstod allt som jag lärt mig i skolan om detta ämne helt plötsligt som fake news.

Faktum är att det är bättre att inget veta, man blir bara deprimerad när man tänker på att vi kanske förts bakom ljuset – den största bluffen i världshistorien och dessutom är det omöjligt att bevisa.

Bechir Rabani proklamerade ofta att det bara är folket som kan få globalisterna att falla – den dagen vi alla i hela världen står enade som ett folk så förlorar dem sin makt, eftersom de lever på att konflikterna frodas. Men det är en utopi som aldrig kommer att ske och det är fruktansvärt starka krafter som ligger bakom allting, oavsett vad som är sant eller inte, så det är en kamp som är gjord för att förloras

Summa summarum är det ändå intressant att fundera över allt detta och få nya perspektiv på tillvaron samt inte tro att ett mirakel ska ske i höst! Kommer Lööf stå som statsminister i slutändan trots det omöjliga i just den tanken?! Det återstår att se…

konspiration

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s