Antirasisterna med sitt ”goda hat” ser till att Sverige är och förblir en förlorad nation!

Mina texter de senaste dagarna har berört känsliga ämnen som den svenska flaggan och skolavslutningar i kyrkan, där den röda tråden har varit att vi behöver mer nationalism i Sverige istället för att skämmas över vår kultur!

Nu börjar antirasisterna visa sina fula trynen och igår blev jag kontaktad med e-post via bloggen av någon som kallar sig ”Kent”. Han menar att jag underblåser främlingsfientlighet och är en tvättäkta rasist bara för att jag påstår att majoriteten av migranterna i Sverige och Europa är ekonomiska migranter utan skyddsskäl och att de riktiga flyktingarna sitter fast i lägren nära konflikthärdarna.

Sådant gör mig så förbannad! Han är nämligen inte ensam om att tänka så – jag är övertygad om att en majoritet av den svenska befolkningen fortfarande går omkring med den här snedvridna verklighetsuppfattningen. Det är faktiskt riktigt skrämmande att vi har en så stor del av invånarna som fortfarande tänker med hjärtat framför hjärnan – jag trodde i min enfald att vi hade kommit längre än så, men tyvärr är det svårt att nå ut till faktaresistenta medborgare som enbart har mainstream media som enda nyhetskälla.

Redan år 2016 konstaterade Frontex att de flesta asylsökande inte är några riktiga flyktingar, utan kommer till Europa av ekonomiska skäl – en bild som även bekräftades av EU-kommissionär Frans Timmerman samma år. Nu två år senare står vi i Sverige ändock kvar och trampar på samma ställe som då, oförmögna att ta oss framåt och följa övriga Europeiska länder.

Jag har många gånger tidigare delat artiklar från utländsk media som beskriver den bittra verkligheten i de överfulla och inhumana lägren i bland annat Grekland. Hur vore det om public service faktiskt gjorde sitt jobb någon gång – det vill säga ett opartiskt reportage från verkligheten. Skicka några duktiga journalister till flyktinglägren i Grekland eller i konflikthärdarnas närområde och visa hur verkligheten ser ut, men utan att lägga in några värderingar eller PK-moraliska pekpinnar. Intervjua de kvinnor och barn som sitter fast i lägren utan framtidstro och väl tillbaka i Sverige gör ni ett likvärdigt reportage om migranterna som befinner sig här i landet i granskande syfte för att påvisa vad som är den riktiga skillnaden mellan en asylsökande med och utan skyddsskäl! Men det kommer aldrig hända i den politiskt korrekta högborgen Sverige – det vore förskräckligt att svenska folket skulle få se sanningen på SVT för en gångs skull och det kan ju faktiskt hända att regeringen skulle framstå i dålig dager med fakta på bordet, vilket är en omöjlighet för statsstyrd media! Ska man dessutom fösa en skock yra höns åt ett visst håll så är det så klart bäst att förtiga sanningen.

Egentligen ska det inte behöva vara någon skillnad på en ekonomisk migrant och en asylsökande med skyddsskäl – alla flyr från något för att skaffa sig ett bättre liv. Men nu fungerar det som så att Sverige inte kan hjälpa alla som har det svårt i världen utan vi måste prioritera och då bör man givetvis hjälpa de som är i störst behov främst och inte tvärtom som nu sker. Människor måste inse att även Sverige har begränsningar och att det inte är en aldrig sinande guldgruva att ösa ur! Det bästa för landet hade därför varit att stänga gränserna helt, ta bort det generösa bidragsystemet och enbart ta emot kvotflyktingar.

De som är de verkliga rasisterna i det här landet är alla verklighetsfrånvända och faktaresistenta så kallade ”antirasister” som verkligen inbillar sig att de gör gott för Sverige, när de i själva verket trampar på offren i mest behov av hjälp samtidigt som de demolerar framtiden för våra barn som vi ska lämna över landet till! Så är det någon som borde skämmas här så är det alla ni som medvetet ser till att Sverige är och förblir en förlorad nation!

 

4 reaktioner till “Antirasisterna med sitt ”goda hat” ser till att Sverige är och förblir en förlorad nation!

  1. Fortsätt skriva om sanningen i Sverige. Att det finns människor som inte vaknat och inte har insett att allt inom migrationen har misslyckats, och därför kommer att fortsätta dra ner Sverige till avgrunden, dessa personer kommer alltid att finnas.
    Det är dom som kommer att skrika högst när det är försent.
    Så ta inte åt dig av dessa PK fanatiker och fortsätt skriva om allt det viktiga, så som du gör idag.

    Gillad av 1 person

  2. Läser med stort intresse allt du skriver och håller med dig. Vi har ett stort asyl hem i närheten där jag bor. Vet en som jobbar där som säger att de flesta är ekonomiska flyktingar. Nu har de flesta där fått avslag och läget är oroligt. Polisen har varit där 150 ggr på 1,5 år. Känns inget vidare.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s