Under Palestinas offerkofta döljer sig sanningen

Det står mig upp i halsen att media framställer palestinierna som offer i ett folkmord under den pågående Gaza-konflikten och värst av allt är nog att så många köper konceptet med hull och hår. Vissa hävdar till och med att det inte är terrorister som attackerar gränsen, utan tror i sin enfald att det handlar om den vanliga befolkningen som dessutom är obeväpnade. Man häpnar!

Ett land har rätt att försvara sin gräns och det är precis vad Israel gör. Varför skulle man låta dem korsa gränsen och mörda civilbefolkningen? Terroristorganisation Hamas ligger bakom hela operationen och tusentals personer följer nu uppmaningen att forcera gränsen och de är så fega att de låter barn ta täten eftersom de vet att det ger större rubriker och spär på offerkoftan ännu mer. Tanken på att de faktiskt offrar barn i sin fanatism bekommer dem inte det minsta.

Jag tycker att den här videon ger en mycket bra inblick i vad det är som svensk media och många med dem hyllar. Dessa ”oskyldiga” offer som media skriker ut, är för det mesta inte det minsta oskyldiga. Istället för att fördöma Israel för att de försvarar sin befolkning, borde omvärlden rikta kritiken mot de som verkligen förtjänar den! Det är skamligt att svenska biståndspengar används för att sponsra den här terrorverksamheten och att den svenska regeringen står bakom hela spektaklet!

Jag vill inte ta parti för någon av länderna, men i det här fallet tycker jag att Israel agerar helt riktigt. När man läser om Israels historia på Wikipeida så verkar det som att judarna var de första att bo i Palestina, sedan erövrade araberna området på 600-talet. I början av 1900-talet verkar det som att majoriteten åter var judar tack vare en hög migration och genom bl.a. Englands hjälp delades landet i två delar. Så vem var där först och vem ockuperar egentligen vem? Helt oväsentligt egentligen! Båda borde gräva ned stridsyxan och sluta fred – leva sida vid sida som man gjorde förr i tiden. Omvärlden – speciellt Sverige borde sluta lägga sig i och framförallt måste det bli ett stopp för svenska skattepengar att sponsra terroristorganisationen Hamas!

Se gärna filmen och bilda dig en egen uppfattning.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s